MBASTUDIES

4 EMBA programmer i Økonomistyring 2020/2021

En Master of Business Administration er et godt alternativ for enkeltpersoner som ønsker å spore karrierer i ledende stillinger. MBA-studenter presenteres med virkelige scenarier som kan forberede dem til rask utvikling på arbeidsplassen. Som et resultat fortsetter MBA-kandidatene å være i høy etterspørsel på grunn av ferdighetssettene de har kjøpt i disse programmene.

Hva er en MBA i finansiell ledelse? Dette er en grad rettet mot fagfolk som arbeider i de økonomiske områdene i sine respektive organisasjoner og ønsker å øke kunnskapen om de nyeste verktøyene og teknikkene i økonomistyringssektoren. Denne typen grad kan forberede kandidater for ledende stillinger. Studentene kan melde seg på kurs som omhandler emner som strategisk ledelse, markedsføring, prosjektledelse og regnskap.

Studenter som er interessert i en MBA i Financial Management kan forvente å utvikle strategisk tenking og økonomiske ferdigheter som kan brukes til å forbedre deres personlige tid og penger ledelse. Bedre problemløsningskompetanse kan plassere dem for flere muligheter på høyere nivå og høyere lønn på jobben.

Kostnaden for en MBA vil variere avhengig av hvilken skole og type program som tilbys. Studenter som er interessert bør være sikker på å undersøke tilgjengelige programmer som faller innenfor deres økonomiske evner.

Tallrike muligheter for kandidater med MBA i Financial Management legitimasjon. Noen av disse stillingene kan omfatte finansanalytiker, finansavdelingsleder, investeringsbanker og finansdirektør. Nyutdannede kan velge å jobbe for internasjonale selskaper, offentlige organisasjoner eller ideelle organisasjoner. Noen velger også å jobbe som konsulenter eller entreprenører. Fordi det er en avansert grad, kan en MBA også forberede kandidater for doktorgradsprogrammer.

MBA i Financial Management programmer kan bli funnet på universiteter over hele verden. Studenter interessert i å forfølge en grad bør søke etter programmet som oppfyller deres behov og tidsplan. Klasser kan tas i en rekke formater, inkludert heltid, deltid, personlig eller online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

4 Resultater i Økonomistyring Filter

Executive MBA i økonomistyring

Learna Ltd
EMBA
<
Fulltid
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
Nettstudier

Vår Executive Management Executive MBA tilbyr bedriftsledere og ledere et fremtidssikkert og utfordrende studieprogram, som raskt vil utvide din faglige forståelse og praksis ...

Les mer

Executive MBA | Finansiell ledelse - Online, Blended eller Full-time

EMAS Eurasian Management & Administration School
EMBA
<
Fulltid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;18 måneder
Russisk
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Studer på engelsk! (1) Online hvor som helst, (2) Blended learning eller (3) Heltid på campus i Russland! Topp 14 beste MBA-er i Sentral- og Øst-Europa! Topp 200 beste MBA-er ...

Les mer

Executive MBA - økonomistyring

Formato Educativo
EMBA
<
Fulltid
<
10 måneder
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Deltakerne i dette programmet vil bli møtt med å analysere og vurdere det finansielle området av selskaper (både tjenester og industri) i en utpreget praktisk måte, gjennom br ...

Les mer

Utøvende master i regnskap og økonomistyring

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
EMBA
<
Fulltid
<
Deltid
<
12 måneder
Engelsk
Nettstudier

Dette Executive Master (EMBA) i regnskap og økonomistyring Studiet er ideelt for studenter som jobbet direkte etter videregående skole i minst 5 år i en lederstilling i samme ...

Les mer