Populære kategorier

EMBA - Executive MBA

EMBA (Executive MBA) er en høyere grad i forretninger og næringsliv som er tilpasset deg som allerede har en betydelig arbeidserfaring. Et EMBA-program gir kunnskap og ferdigheter slik av man kan komme videre i karrieren, ofte  til lederstillinger. De fleste EMBA-programmer kan fullføres på under 2 år, og er laget slik at studenter kan oppnå graden samtidig som de fortsetter å arbeide. Dette er en viktig del av et EMBA-program, slik at studentene kan ta med seg kunnskap fra arbeidsplassen til undervisningssituasjonen.

Studenter som oppnår en EMBA-grad kommer fra privat sektor, frivillig sektor og offtentlig sektor, og fra et utall forskjellige næringer. Mange universiteter som tilbyr EMBA-programmer tilbyr denne graden også som fjernundervisning. Kursemnene i et EMBA-program vil typisk omfatte grunnlaget for næringslivet, slik som finans, markedsføring og regnskapsføring, og kan vektlegge lederskap og og ledelse i forskjellige næringslivssektorer. 

Mangfoldet av forskjellige EMBA-programmer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start med å se på de populære EMBA-programmene på listen nedenfor.

Nye EMBA'er

University of South Florida

Executive MBA

Oktober 20, 2018
The USF Executive MBA-programmet er et intenst program med et raskt tempo som minimerer tiden ut av arbeidsplassen. Studentene starter programmet i august og går gjennom programmet som en kohort, og fullfører gradskravene på bare 21 måneder.

Galicia Business School

EMBA

September 8, 2018
Er du en dyktig profesjonell? Anser du allerede lederoppgaver? Fremskritt som leder og øk lederskapskapasiteten din.

International Institute of Business, Business School (IIB)

Executive MBA

August 6, 2018
Oppdraget til Executive MBA-programmet er å fremme bærekraftig utvikling av voksende bedrifter gjennom en systematisk tilnærming til bedriftsledelse, basert på begrepet økt verdi av et selskap.

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Hva er en EMBA?

The Executive MBA (EMBA) er et høyere nivå grad i business. Designet spesielt for mid-og senior-nivå fagfolk, disse programmene gir studentene tilgang til kritisk informasjon og verktøy som kan hjelpe dem videre i sine karrierer. Fra prosjektering til entreprenørskap, studenter fra alle felt forfølge EMBAS, og hver bringer unike on-the-job erfaring fra kontoret til klasserommet. De fleste av disse elevene fortsetter å jobbe full tid mens du gjør det, og mange får undervisning støtte fra sine ansatte. EMBA kurs forsterker et sterkt forretningsgrunnlag i områdene finans, markedsføring og regnskap, med spesiell vekt på ledertrening - slik som globalisering og strategisk tenkning - på tvers av alle sektorer. Som mange EMBA kandidater går videre til lederstillinger, er denne opplæringen kritisk viktig.Kort sagt, tilbyr EMBA mellomledere en mulighet til å styrke sin faglige utvikling og samtidig opprettholde deres arbeidsplass forpliktelser.


Hvordan skiller en EMBA fra en tradisjonell MBA?

I likhet med en MBA på mange måter, skiller EMBA i at den er rettet mot mid-karriere fagfolk som planlegger å samtidig jobbe og studere. I tillegg, som de fleste EMBA studenter har betydelig arbeidsstyrke erfaring, EMBA programmer typisk fokusere sine pensum på å utvikle lederegenskaper rettet mot å hjelpe nyutdannede flytte opp corporate ladder til lederstillinger. Og mens MBA-kandidater ofte forfølge sine grader umiddelbart etter endt lavere kurs, mål EMBA ledere med minst fem års arbeidsplass. Fordi EMBA er rettet mot heltid arbeider studentene, tilbyr planen mer fleksibel arbeidstid, klasser er vanligvis tilbys på weeknights og i helgene.I tillegg, i gjennomsnitt EMBA-programmet, studentene tjene sine grader på bare to år eller mindre. Og mens EMBA skolepenger kan være høyere enn tradisjonell MBA-program, de kommer også med et betydelig potensial perk: de fleste ansatte er villige til å sponse alle eller en del av en student 's EMBA kostnader, forutsatt at de anerkjenner nytten av graden.

 

Hva slags EMBA programmer eksisterer og hvor?

Siden EMBA grad debuterte 70 år siden ved University of Chicago Booth School of Business, har feltet opplevd eksponensiell vekst. I dag, nesten 300 høgskoler og universiteter i mer enn 45 land som strekker seg over hele kloden tilbyr mer enn 400 ulike programmer skreddersydd til individuelle behov. Fra Australia til Hong Kong, er det en MBA-program som passer kravene til hver elev - enten dine spesifikke interesser er økonomi, globalisering, lederutvikling eller en av mange flere.Ved å vurdere dine egne mål, og grundig undersøker de ulike programmene som tilbys, kan elevene finne et program som er best passer for deres behov, mål og tidsplan.

 

Hva er fordelene med en EMBA?

Fordi EMBA grad er rettet spesielt til mellomledere, får de presise kompetanse og opplæring som trengs for å avansere på deres spesielle karriere scenen, i motsetning til på en tradisjonell MBA-program, som vanligvis imøtekomme til nyutdannede. Ifølge EMBA studenter og tidligere studenter, er en stor fordel med en EMBA program de mange uventede muligheter for nettverksbygging som oppstår under og etter fullføring av graden. EMBA studenter hver bringe unike kunnskap til klasserommet, og de oppfordres til å dele med og lære av hverandre som en integrert del av programmet. For dette formål, mange EMBA programmer fremme omfattende student / team samhandling, samt verdifull interaksjon med fakultetet.Resultatet er ikke bare en dynamisk klasserommet erfaring, men også en levetid arv av profesjonelle og personlige forbindelser for alumni av programmet.

 

Hva gjør en EMBA Cost?

Avhengig av skolen, kan kostnaden for en EMBA variere betydelig: fra 25.000 og opp til US $ 170,000. Potensielle studenter burde 't bli skremt av prislappen, skjønt. Mens undervisningen kan først virke høyere enn en tradisjonell MBA, er det mange muligheter for støtte - fra stipender og annen type økonomisk støtte, til undervisning remisjon fra arbeidsgiver.

 

Velge en EMBA Program

På grunn av kostnadene og engasjementet som kreves for å forfølge en EMBA mens du arbeider og vedlikehold av andre liv forpliktelser, er avgjørelsen en viktig en. Potensielle studenter bør se etter akkrediterte programmer som tilbyr en bredde og dybde av akademiske muligheter.Selvfølgelig, er nærhet til der du bor og arbeider nyttig for de som har tenkt å beholde jobben sin, men det er også flere elektroniske EMBA programmer som kan hjelpe håpefulle studenter som kan 't fysisk delta i klassene. Takket være e-post, datamaskin konferanser, podcaster og elektroniske oppslagstavler, studenter kan få en kvalitet EMBA utdanning gjennom fjernundervisning innenfor rammen av sin egen travle timeplan.


Hvorfor velge en EMBA?

En ansatt 's beslutning om å forfølge en EMBA er en investering i hans / hennes profesjonelle fremtid. Og en som lønner seg, ifølge resultatene fra Graduate Management Admission Council, som nylig kunngjorde at EMBA studenter har konsekvent rapportert høy tilfredshet med sine programmer, så vel som med sine fremtidige lønnsreguleringer.En EMBA vil gi deg kunnskap og selvtillit til å nå neste profesjonelt nivå, og lære deg den kritiske tenkning og strategisk beslutningstaking ferdigheter som utvilsomt vil lede din karriere.