Read the Official Description

EMBA i General Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) Programmet er rettet mot bedriftsledere, nåværende og fremtidige ledere, slik at de kan få tak i denne prestisjetunge grad mens du fortsetter å holde sine eksisterende årsverk.

EMBA-programmet fokuserer på å forbedre deltakernes strategiske ledelse tenkning som vil tillate dem å utføre kritisk analyse av enhver bedrift situasjon og å anvende ulike ledelsesteorier for å løse forretningsproblemer. En annen viktig del av programmet er utvikling av lederskap og kommunikasjonsferdigheter og bygge faglige nettverk gjennom teambygging aktiviteter og gruppearbeid. I tillegg lærer deltakerne å bruke nødvendige verktøy for virksomheten forskning og ved slutten av programmet kan integrere og anvende den mottatte kunnskap til sitt område av spesialfeltet.

Til slutt, som alle ledere krever en helhetlig forståelse av regnskap, tillater GBS Executive MBA-programmet deltakerne å få felles kunnskap i lesing og forståelse kontantstrøm uttalelser, resultatregnskap, balanse. Denne viktige praktiske ferdigheter hjelper ledere til å tolke økonomiske resultater, vurdere en organisasjons nåværende tilstand og gjenkjenne potensielle utfordringer.

GBS Executive MBA-programmet er vanligvis en deltids 2-årig program som kandidater ofte jobbe fulltid hele. Klassene vanligvis finner sted en gang hver 2 måneder og består av ulike typer virksomhet trening som prosjekter, reelle saker og workshops som krever en aktiv samhandling i et klasserom.

Programoversikt

Den EMBA General Management program er sektornøytrale og passer for ansatte fra ulike industrisegmenter og økonomi, engineering, teknisk eller vitenskap bakgrunn. Det løser behovene til ulike bedrifter, offentlig forvaltning, organisasjoner og institusjoner på grunn av de brede studiefelt som tilbys. Programmet kan være optimalt tilpasset behovene til elevene og deres arbeidsgivere i løpet av masteroppgave forskning og gjennomføring. Den EMBA General Management programmet vil gi nødvendige ferdigheter og kunnskaper for studenter som ansvarlige ledere i sine selskaper, som vil sikre sine selskapers bærekraft og vekst.

Program Basics

program~~POS=TRUNC Specials

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by German Business School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato