Read the Official Description

EMBA Executive Master in Business Administration

Den USI EMBA er en modulær, avansert master i ledelse grad, undervises på engelsk, av eksepsjonell internasjonal fakultet ved Università della Svizzera italiana. Deltakerne møtes en gang i måneden i Lugano for fire dager, fra torsdag til søndag, over en periode på femten måneder. Programmets fleksible formatet tillater ledere og ledere for å fullføre alle kursene mens du arbeider full tid. Graden avsluttes med mulighet for deltakerne å bruke sine nye kunnskaper og ferdigheter: under veiledning av en professor, de gjennomføre en tre måneder lange keystone rådgivning prosjekt.USI EMBA særtrekk:

fremstående, internasjonale fakultetet med lang erfaring: både fra ledende internasjonale handelshøyskoler og fra strategisk selskap rådgivning rundt om i verden

personlig erfaring: takket være den lille klassestørrelse på femten til tjue deltakere, utveksling mellom deltakere og lærere er meningsfulle og veiledning sørger for at den enkelte gevinster maksimalt fra kursene

skreddersydd avanserte kurs: klassen deltakerne sammen velge fire alternativer fra en rekke mulige kurs

balanse mellom teori, begreper og anvendt læring: permanente og gjesteinstruktører dele sine kunnskaper og guide deltakerne i den praktiske anvendelsen av nye konsepter og kompetanse

enestående beliggenhet: en uvirkelig vakre omgivelser for inspirert læring

HVEM ER RIKTIG FOR PROGRAMMET?

USI EMBA deltakere er ledere og bedriftsledere med betydelig yrkeserfaring, fikk enten lokalt eller internasjonalt, fra alle typer organisasjoner, bedrifter og institusjoner. Du må ha en bachelorgrad (i ett av en rekke disipliner), bli inspirert av å tilegne seg kunnskap, innsikt og forståelse som er relevant for din nåværende og fremtidige stillinger og bli motivert av lidenskap for å lykkes og et ønske om å videreutvikle din kompetanse, ferdigheter og karrierer.

Mens du vil alle ha forskjellig bakgrunn, erfaringer og kunnskap, vil du dele en vilje til å lære og vokse fra utveksling med andre deltakere og lærere samt være entusiastisk om å bidra til forbedring av organisasjoner. Denne kombinasjonen av mangfold og lidenskap sikrer at diskusjoner i klasserommet og under gruppearbeid gi nye vinkler og perspektiver for alle deltakerne.
VIRKELIG internasjonale fakultetet

Alle våre meget erfarne og kvalifiserte akademikere har internasjonal bakgrunn og erfaringer i og utenfor Europa. Den USI EMBA fakultetet medlemmer er valgt for sin dyktighet i undervisning og anvendt forskning, deres erfaring med næringsliv og myndigheter, og sist men ikke minst, deres undervisning i lederutviklingsprogrammer på beste handelshøyskolene.

De er eksperter på å hjelpe ledere bruke den nyeste ledelsesteori til deres arbeid og de tar en tverrfaglig tilnærming til sine undersåtter, oppmuntre deltakerne til å gjøre det samme. Ekstra ekstern fakultetet fra velrenommerte handelshøyskoler tilbyr en rekke av de videregående kurs og lære noen sentrale kurs.

OPPTAKSKRAV


Kandidater trenger minimum fire års fulltids arbeidserfaring; bevis på ledererfaring eller potensial; anbefalingsbrev og en bachelorgrad i noen disiplin. I spesielle tilfeller kan programmer basert på faglige kvalifikasjoner også vurderes. Kandidatene vil også bli invitert til intervju som en del av opptaksprosessen.programpakke

Søknaden filen skal inneholde:

  • Utfylt søknadsskjema
  • CV eller gjenoppta
  • Essay motivere kandidaten beslutning om å gjøre USI EMBA
  • 2 Brev anbefaling fra ledere eller kolleger
  • University (Bachelor) grad transkripsjoner

Undervisning og FEE

Kostnaden for Executive MBA er CHF 45000. Dette inkluderer undervisning, alle program og prosjektrelaterte avgifter, kursmateriell, kaffepauser og program lunsjer. For deltakere som krever overnatting under modulene har Universitetet foretrukne renteavtaler med noen hoteller som ligger i nærheten av campus. Skolepenger inkluderer ikke overnatting, bøker, reise til-og-fra Lugano. Måltider som ikke er spesielt nevnt ovenfor må dekkes av deltakeren. Programmet betales i tre avdrag. Den første utgaven av CHF 2000 skyldes umiddelbart etter bekreftelse av opptak til programmet. Den andre og tredje utbetalinger på CHF 21 500 forfaller mai 2015 og mai 2016.

Fleksibel betalingsplan

Selv sponset studenter kan søke om muligheten for å spre betaling av skolepenger over en periode på inntil tre år på 0% rente.

VARIGHET & PRICE

VARIGHET: 18 måneder

Startdato: Mars 2015 Oktober 2016

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
18 måneder
Deltid
Pris
45,000 CHF
Deadline
Kontakt skolen
April 30 2018 for students who need a visa; June 30, 2018 for other students.
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Kontakt skolen
April 30 2018 for students who need a visa; June 30, 2018 for other students.

Sept. 2019

Location
Application deadline
Kontakt skolen
April 30 2018 for students who need a visa; June 30, 2018 for other students.
Sluttdato