Read the Official Description

EDHEC Global MBA er livsforandrende: Ved å blande relevant forretningsutdanning med en uvurderlig menneskelig opplevelse, kan du få en dyp innvirkning på karriere, liv og miljø.

Øvrige grunner for valg av EDHEC

HELE GLOBAL OPPLEVELSE

Klassen inneholder vanligvis over 30 forskjellige nasjonaliteter. Programmet inkluderer to læringsekspedisjoner i utlandet.

PERSONLIG KARRIEREBERETNING

EDHEC Global MBA CareerSMART Program er et innovativt karriereprogram som inkluderer personlig karrierecoaching for hver deltaker. Våre karrierehjelp er rangert som nr. 1 i Frankrike for Student Vurdering av Karriere Tjenester (The Economist 2017).

FOKUS PÅ AKSJONSLEDNING

Case studier, forretningssimuleringer, konsulentprosjekter, praksisplasser, innovasjonsprosjekt og entreprenørprosjekt: Programmet tilbyr hele tiden muligheter til å sette ferdigheter i praksis.

TRANSPARENT OG GARANTISERT SKOLARSHIP

EDHEC stipendier er tildelt basert på kvaliteten på profilen din. EDHECs gjennomsiktige stipendpolitikk gir deg verdifull økonomisk bistand.

Et annerledes fellesskap

EDHEC tilbyr et av verdens mest mangfoldige MBA-klasserom med over 30 nasjonaliteter, 40% kvinner, erfaring varierer fra 3 år til over 20 år, og en av de bredeste arrays av utdannings-og sektorbakgrunn.

EKONOMISK LEVERMILJØ

EDHECs Campus ligger i Nice, en virkelig internasjonal by med en uslåelig livskvalitet. EDHEC Campus ligger i et elegant og moderne kompleks med utsikt over Middelhavet. MBA deltakere dra nytte av en hel etasje dedikert til executive trening, læring og forskning.

EDHEC GLOBAL MBA RANKINGS

Program taught in:
Engelsk
Last updated April 11, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
10 måneder
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato

EDHEC Global MBA Presentation

EDHEC GLOBAL MBA: A life changing experience - EDHEC BUSINESS SCHOOL