EDHEC Global MBA

Generelt

3 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

120298_hp-slide3.png

Hvis du ønsker å få en virkelig virksomhetsutdanning og utvikle et internasjonalt perspektiv for å hjelpe deg med å utvikle, akselerere eller endre din karrierevei, kan EDHEC Global MBA-programmet i Nice, Sør-Frankrike være et ideelt valg for deg.

I løpet av det ti måneder lange programmet har du muligheten til å dele, lære og få kontakt med meddeltakere fra alle verdensdeler i verden - vanligvis har vi rundt 100 studenter fra 30 forskjellige nasjonaliteter kombinert med et svært mangfoldig og enestående internasjonalt fakultet som gjør det til en virkelig global opplevelse. Tilpassede alternativer inkludert spesialiserte spor og skreddersydde prosjekter utgjør 3 måneder av programmet ditt, slik at du kan skreddersy programmet i henhold til dine profesjonelle mål.

GLOBAL VISION, PERSONLIG FOKUS

Det intense programmet blander grunnleggende forretningsgrunner sammen med et utvalg spesialiserte spor, skreddersydde prosjekter og internasjonale læringsekspedisjoner som vil hjelpe deg med å utvikle din forretnings- og ledelsesinnstilling for din fremtidige karriere.

På grunn av den kortere varigheten av kurset, er Global MBA spesielt egnet for kandidater som allerede har en sterk faglig base - i gjennomsnitt har deltakerne 8 års erfaring, slik at ROI kan være spesielt sterkt da du vil være ute fra arbeidsplassen i mindre enn ett år, men vil ha all læring og utvikling du trenger for å definere og oppnå dine ambisjoner og neste trinn. Du kan også ha muligheten til å utvide erfaringene dine gjennom et 6-måneders praksissted etter endt studium.

Hvert kurs inneholder en kombinasjon av akademisk undervisning, realistiske case-studier og gruppeprosjekter for å gi deg praktiske og handlingsrike læringsresultater fra et både et personlig og profesjonelt perspektiv.

Business & Leadership Fundamentals

Kjernemodulene gir deg en bred visjon av de viktigste utfordringene, strategiene og ferdighetene som trengs for å bli en ansvarlig og dynamisk leder i en stadig skiftende verden, inkludert bedriftsøkonomi, strategi, ledende mennesker og organisasjoner, bærekraft, designtenking, big data og kunstig intelligens og internasjonalisering av en virksomhet

Valg av spesialiserte spor med global læringsekspedisjon

1 måned av programmet er dedikert til et spesialisert valgfritt etter eget valg, designet for å forbedre kompetansen din i tråd med dine karriere ambisjoner. Du kan velge mellom Digital Innovation (1 uke i New York), Leadership (1 uke i Singapore), Entreprenørskap (1 uke i San Francisco) eller Finance (1 uke i London)

Skreddersydd 8 ukers MBA-prosjekt

8-ukersperioden fra mai til juni lar deg implementere de nyervervede ferdighetene og kunnskapene dine i form av et skreddersydd MBA-prosjekt. Du kan velge mellom ett av seks alternativer designet for å passe dine egne karrieremål og interesser: Internship, Consulting Project, Business Plan, Sustainability Project, Research Project or an Academic Exchange

Personlig utvikle, coaching og karriere strategi

EDHEC CareerSMART-programmet er et personlig, internasjonalt karriereprogram. Det hjelper deg å tilegne deg kunnskapen, ferdighetene, verktøyene og holdningene du trenger for å forbedre ytelsen din i rekrutteringsprosessene og å kunne vise potensialet ditt i presentasjoner, standplasser og intervjuer. Gjennom dedikerte workshops, individuelle coachingøkter og karriere for fremtidige arbeidsgivere.

Støttenettverket på EDHEC var suverent. Alle rådene jeg fikk, alt fra intervjuteknikker til personlig merkevarebygging og nettverk, har ført meg dit jeg er i dag. Definitivt, det beste karrierevalget jeg har tatt! " Charlotte Auterac, Global MBA Alumna, Storbritannia

Eksepsjonelt læringsmiljø

EDHECs Campus ligger i Nice, en virkelig internasjonal by med en uslåelig livskvalitet. EDHEC Campus ligger i et elegant og moderne kompleks med utsikt over Middelhavet. MBA deltakere dra nytte av en hel etasje dedikert til executive trening, læring og forskning.

Nice promenade

PROGRAMINFO på et øyeblikk:

akkreditering

AACSB, AMBA, EQUIS

Type program

MBA

Programformat

10 måneder på heltid på engelsk

spesialiseringer

1 måneders spesialspor (valg av 4 alternativer)

8 ukers skreddersydd MBA-prosjekt (valg av 6 alternativer)

Valgfrie franske klasser

Undervisningsspråk

Engelsk

Søknadsfrist

30. juni

Startdatoer

september

Studere i utlandet eller utveksle programmer

1 ukes bærekraftekspedisjon til Sør-Afrika

En global læringstur til enten New York, San Francisco, Singapore eller London

Mulighet for å velge en akademisk utveksling som et MBA-prosjekt

Undervisning

44 000 euro inkludert 2 globale forretningsreiser. Søknadsavgift 150 euro

stipend

Excellence: 50% reduksjon for kandidater med en GMAT-score på 720 eller over

Premie: 40% reduksjon for kandidater med en GMAT-score på 650-710

Fortjeneste: 30% reduksjon basert på GMAT og faglig potensial

1. nasjonalitet: 20% reduksjon for de tre første kandidatene av hvert nasjonalitet som melder seg

European Excellence: 30% reduksjon for statsborgere i EU og EØS

Gjør en innvirkning: 30% reduksjon basert på potensial for å drive bærekraft og etikk i virksomheten

Opptakskrav

Universitetsgrad: Bachelor

Teststørrelse:

GMAT (minimum): 550

GMAT (gjennomsnitt): 630

GRE og TAGE MAGE aksepteres også

Språkprøver:

IELTS (minimum): 6.5

TOEFL iBT (minimum): 100, PBT - 603, TOEFL CBT - 250

TOEIC (minimum): 850

Referanser: 2

Minimum arbeidserfaring: 3 år

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century.

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century. Minimér
Hyggelig , Paris , Roubaix + 2 Mer Mindre

Akkrediteringer