Read the Official Description

Programoversikt

BSL E / MBA er en transformasjonell, ikke transaksjonell opplevelse som letter din læring og personlig vekst som selvbevisst, adaptiv og ansvarlig leder.

 • Du vil påbegynne en personlig forandringsreise som gjør det mulig for deg å kjenne deg bedre, for å oppdage ditt personlige formål og å opprettholde din lederskapskapasitet for å gjøre meningsfylt forandring i verden. Du vil bli nedsenket i et læringsrom som fremmer din personlige vekst gjennom kurser i soft skills, en-mot-en-veiledning, og muligheter for coaching andre.
 • Du vil gjøre forretninger på hodet og bli utsatt for ukonvensjonell tenkning utover forretningsmessig. Gjennom vår tredimensjonale læringsmetode, "Jeg", "Vi" og "Vi alle", vil dere dyrke ferdigheter og perspektiver som gir deg mulighet til å forstå og svare på globale forretningsutfordringer fra et individuelt, kollektivt og systematisk perspektiv.
 • Du vil investere i din profesjonelle vekst og vil utforske muligheter for å smelte dine tidligere erfaringer, sterke sider og lidenskaper inn i en tilfredsstillende karrierevei. Du vil strekke deg selv og søke det du lærer med en gang gjennom MBA Consulting Project: Du vil velge mellom et forretningsplanprosjekt for oppstart, familiebedrift eller et selskap etter eget valg, og et sosialt konsekvensanalyseprosjekt i Sør-Afrika.

BSL signaturfunksjoner

 • Små klasser på opptil 20 deltakere med personlig oppmerksomhet og støtte fra professorer
 • Professorer som er erfarne og for tiden aktive forretningsutøvere og eksperter på sitt felt
 • Internasjonalt og variert miljø med studenter fra 60 nasjonaliteter

Programalternativer

Alternativ 1: MBA - Heltidsprogram (1 år)

 • Vi anbefaler dette alternativet til fagfolk som søker en karriereovergang eller ønsker å ta en pause fra jobb og fullt ut fokusere på et år med dynamisk læringsdyktighet
 • Klasser er planlagt i tre-dagers moduler (torsdag-lørdag) som tas omtrent hver annen uke i løpet av 1 år
 • MBA Consulting prosjektet er gjennomført de siste 14 ukene

Alternativ 2: MBA - Deltidsprogram (2 år)

 • Vi anbefaler dette alternativet til arbeidende fagfolk i eller utenfor Sveits som ønsker å beholde sitt arbeid og studere deltid, noe som betyr at du skal delta på MBA-kursene på campus i Lausanne noen få uker.
 • Klasser er planlagt i tre-dagers moduler (torsdag-lørdag) som tas hver 4-5 uker omtrent i løpet av 2 år
 • MBA Consulting prosjektet er gjennomført de siste 12 månedene

EMBA - Executive MBA Program (1,5 år)

 • Vi anbefaler dette alternativet til arbeidende fagfolk basert i Sveits som ønsker å beholde sitt arbeid og studere deltid, noe som innebærer å delta på MBA-kursene på campus i Lausanne noen få uker.
 • Klasser er planlagt i tre-dagers moduler (torsdag-lørdag eller tre påfølgende lørdager) som tas hver 4-5 uker omtrent i løpet av 1,5 år
 • EMBA Consulting prosjektet er gjennomført de siste 12 månedene

FAQ

Hvilke spesialiseringer er tilgjengelige?

Den eneste spesialiseringen tilgjengelig på MBA-nivået er Bærekraftig virksomhet. Ved å legge til en spesialisering på MBA-graden, utvides programmets varighet med 6 måneder og inkluderer en felles "Diploma in Sustainable Business" grad fra BSL og University of St. Gallen.

Hva er undervisningsspråket på BSL?

Alle kurs på BSL er gitt på engelsk.

Hvilken TOEFL score må jeg søke på BSL?

Som en del av utvelgelsesprosessen blir vellykkede søkere intervjuet for å vurdere deres nivå på engelsk og deres sjansene for suksess i det aktuelle programmet. Som veiledning trenger du et engelsknivå som følger:

MBA / EMBA-programmer: IELTS: 6.5, TOEFL: 90, TOEIC: 800 (kun en test nødvendig).

BSL TOEFL-koden er 0018.

BSL tilbyr stipend?

BSL gir stipend for utvalgte programmer i hvert enkelt tilfelle. For ytterligere informasjon vennligst se undervisningsavgift

Må jeg ta GMAT for å gå inn i MBA eller EMBA programmet?

GMAT score er ikke nødvendig for MBA og EMBA opptak, da vi foretrekker å vurdere sjansene for suksess i BSL miljøet gjennom et intervju. Alle MBA og EMBA kandidater blir intervjuet av programdirektøren før de blir med i programmet.

Tilbyr BSL noen online kurs?

BSL har ikke online kurs av den enkle grunn at lærer og praktiserer ledelse må læres med andre mennesker sammen i grupper og i klasser. Det kan best læres med veiledning fra lærere som selv jobber i virksomheten. Slik "live" praksis er ikke mulig online.

Hva er meningen med «akkreditering»?

Institusjonelle og programkrediteringer sikrer at en skole og dets programmer gir et høyt utdanningsnivå. Kun 10% av handelshøyskolen er akkreditert (har gjennomgått den strenge akkrediteringsprosessen). BSL var den første handelshøgskolen i Europa for å oppnå full ACBSP-akkreditering for alle sine programmer i 1996. Institusjonelle akkrediteringer som AACSP og EQUIS validerer levedyktigheten til en skole, mens programakkrediteringer, for eksempel AMBA (bare for MBA-programmer) og ACBSP (for alle forretningsprogrammer inkludert doktorgradsnivå) validere kontinuerlig høy kvalitet på de leverte programmene. For mer informasjon om BSLs akkreditering, se Rangeringer og Akkrediteringer.

Hvorfor er BSL ikke på den sveitsiske ENIC-listen?

Det sveitsiske ENIC-systemet viser for tiden kun sveitsiske statseide universiteter og kan ikke liste private institusjoner som IMD eller BSL.

Hva er de estimerte levekostnadene i Lausanne?

BSL anbefaler at studentene budsjetterer minst 2500 CHF per måned for utgifter knyttet til mat, overnatting, lokal reise / pendling, skole lærebøker, sosial / underholdning og medisinsk forsikring.

Anslåtte kostnader - vær oppmerksom på at dette er estimater av månedlige kostnader som varierer avhengig av studentens budsjett og livsstil:

Månedlig overnatting estimat: CHF 1000 - CHF 2.500
Månedlig matutgift estimat: CHF 600 - CHF 800
Månedlig reiseutgifter estimat: CHF 100 - CHF 250
Månedlig medisinsk forsikring estimat: CHF 300 - CHF 500

Vær oppmerksom på at hver student i Sveits må være forsikret av et medisinsk og ulykkesforsikringsselskap i Sveits, selv om du allerede har en internasjonal reiseforsikring. (BSL kan hjelpe deg med å finne et forsikringsselskap hvis du ikke allerede har forsikring i Sveits).

Hvor kunne jeg bo i Lausanne?

Program taught in:
Engelsk
Business School Lausanne

See 1 more programs offered by Business School Lausanne »

Last updated March 11, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

The BSL Positive Impact E/MBA