Read the Official Description

Programoversikt

E / MBA i bærekraftig virksomhet er et unikt program i Sveits som kombinerer E / MBA-utdanning med et dypt dykk i virksomheten bærekraft gjennom BSL-Universitetet i St. Gallen felles grad i bærekraftig virksomhet. Det er ideelt for deltakere og fagfolk som ønsker å bygge på sin eksisterende erfaring for å få en reell innvirkning på virksomheten.

Dette programmet blander to programmer i ett, E / MBA og Diploma i bærekraftig virksomhet, noe som resulterer i en helhetlig læringserfaring som vil forandre hvordan du definerer forretninger og deg selv i ledende forandring og innovasjon for en bedre verden. Praktisk sett vil du ta alle grunnkurs fra E / MBA-programmet, og fortsette med et års spesialisering i bærekraft. Resultatet er et program som former deg til en selvbevisst, kunnskapsrik og bærekraftig bevisst forretningsutøver.

 • Du vil gjennomføre en personlig forandringsreise som vil gjøre deg i stand til å kjenne deg bedre, utforske ditt personlige formål, og oppmuntre din evne til å lede deg selv og andre til en bedre verden. Du vil bli nedsenket i et mangfoldig lærerom som fremmer din personlige vekst gjennom myke ferdigheter, veiledning og reflekterende praksis.
 • Du vil bli utsatt for ukonvensjonell tenkning utover business-as-usual og vil utforske et utenforliggende perspektiv som omdefinerer forretningsstrategier som drevet av bærekraftutfordringer. Du vil finne innovative konsepter og verktøy for å takle globale problemer relatert til økonomiske, miljømessige og sosiale konsekvenser av virksomheten.
 • Du vil samle innsikt fra næringsliv og bærekraft og vil bruke dem i et 10 måneders konsultasjonsprosjekt med stipendiater. Du vil akselerere din profesjonelle vekst og vil ha muligheten til å gi et positivt bidrag til en ekte organisasjon i programmet.

BSL signaturfunksjoner

 • Små klasser på opptil 20 kandidater med personlig oppmerksomhet og støtte fra professorer
 • Professorer som er erfarne og for tiden aktive forretningsutøvere og eksperter på sitt felt
 • Internasjonalt og variert miljø med studenter fra 60 nasjonaliteter

Programalternativer

Alternativ 1: E / MBA i bærekraftig virksomhet - heltidsprogram (1,5 år)

 • Vi anbefaler dette alternativet til fagfolk som søker en karriereovergang eller ønsker å ta en pause fra jobb og fullt ut fokusere på et og et halvt år med dynamisk læringstanking
 • Programmet består av alle grunnleggende E / MBA kurs (6 måneder) og en spesialisering i bærekraft gjennom hele Diploma i Bærekraftig Business-programmet (1 år)
 • Konsulentprosjektet (erstatter den tradisjonelle oppgaven) er gjennomført under spesialiseringsdelen

Alternativ 2: E / MBA i bærekraftig virksomhet - Deltidsprogram (2 år)

 • Vi anbefaler dette alternativet til arbeidende fagfolk i eller utenfor Sveits som ønsker å beholde sitt arbeid og studere deltid, noe som betyr at du skal delta i klasser hvert par uker
 • Programmet består av alle grunnleggende E / MBA kurs (1 år) og en spesialisering i bærekraft gjennom hele Diploma i bærekraftig virksomhet (1 år)
 • Konsulentprosjektet (erstatter den tradisjonelle oppgaven) er gjennomført under spesialiseringsdelen

Alternativ 3: E / MBA i bærekraftig virksomhet - Executive Program (2 år)

 • Vi anbefaler dette alternativet til arbeidende fagfolk basert i Sveits som ønsker å beholde sitt arbeid og studere deltid, noe som betyr at du går på kurs hver få uke
 • Programmet består av alle grunnleggende E / MBA kurs (1 år) og en spesialisering i bærekraft gjennom hele Diploma i bærekraftig virksomhet (1 år)
 • Konsulentprosjektet (erstatter den tradisjonelle oppgaven) er gjennomført under spesialiseringsdelen

FAQ

Hvilke spesialiseringer er tilgjengelige?
Den eneste spesialiseringen tilgjengelig på MBA-nivået er Bærekraftig virksomhet. Ved å legge til en spesialisering på MBA-graden, utvides programmets varighet med 6 måneder og inkluderer en felles "Diploma in Sustainable Business" grad fra BSL og University of St. Gallen.
Hva er undervisningsspråket på BSL?
Alle kurs på BSL er gitt på engelsk.
Hvilken TOEFL score må jeg søke på BSL?
Som en del av utvelgelsesprosessen blir vellykkede søkere intervjuet for å vurdere deres nivå på engelsk og deres sjansene for suksess i det aktuelle programmet. Som veiledning trenger du et engelsknivå som følger:
MBA / EMBA-programmer: IELTS: 6.5, TOEFL: 90, TOEIC: 800 (kun en test nødvendig).
BSL TOEFL-koden er 0018.
BSL tilbyr stipend?
BSL gir stipend for utvalgte programmer i hvert enkelt tilfelle. For ytterligere informasjon vennligst se undervisningsavgift
Må jeg ta GMAT for å gå inn i MBA eller EMBA programmet?
GMAT score er ikke nødvendig for MBA og EMBA opptak, da vi foretrekker å vurdere sjansene for suksess i BSL miljøet gjennom et intervju. Alle MBA og EMBA kandidater blir intervjuet av programdirektøren før de blir med i programmet.
Tilbyr BSL noen online kurs?
BSL har ikke online kurs av den enkle grunn at lærer og praktiserer ledelse må læres med andre mennesker sammen i grupper og i klasser. Det kan best læres med veiledning fra lærere som selv jobber i virksomheten. Slik "live" praksis er ikke mulig online.
Hva er meningen med «akkreditering»?
Institusjonelle og programkrediteringer sikrer at en skole og dets programmer gir et høyt kvalitetsnivå på utdanning. Kun 10% av handelshøyskolen er akkreditert (har gjennomgått den strenge akkrediteringsprosessen). BSL var den første handelshøgskolen i Europa for å oppnå full ACBSP-akkreditering for alle sine programmer i 1996. Institusjonelle akkrediteringer som AACSP og EQUIS validerer levedyktigheten til en skole, mens programakkrediteringer, for eksempel AMBA (bare for MBA-programmer) og ACBSP (for alle forretningsprogrammer inkludert doktorgradsnivå) validere kontinuerlig høy kvalitet på de leverte programmene. For mer informasjon om BSLs akkreditering, se Rangeringer og Akkrediteringer.
Hvorfor er BSL ikke på den sveitsiske ENIC-listen?
Det sveitsiske ENIC-systemet viser for tiden kun sveitsiske statseide universiteter og kan ikke liste private institusjoner som IMD eller BSL.
Hva er de estimerte levekostnadene i Lausanne?
BSL anbefaler at studentene budsjetterer minst 2500 CHF per måned for utgifter knyttet til mat, overnatting, lokal reise / pendling, skole lærebøker, sosial / underholdning og medisinsk forsikring.
Anslåtte kostnader - vær oppmerksom på at dette er estimater av månedlige kostnader som varierer avhengig av studentens budsjett og livsstil:
 • Månedlig overnatting estimat: CHF 1000 - CHF 2.500
 • Månedlig matutgift estimat: CHF 600 - CHF 800
 • Månedlig reiseutgifter estimat: CHF 100 - CHF 250
 • Månedlig medisinsk forsikring estimat: CHF 300 - CHF 500

Vær oppmerksom på at hver student i Sveits må være forsikret av et medisinsk og ulykkesforsikringsselskap i Sveits, selv om du allerede har en internasjonal reiseforsikring. (BSL kan hjelpe deg med å finne et forsikringsselskap hvis du ikke allerede har forsikring i Sveits).

Hvor kunne jeg bo i Lausanne?

Vennligst se bolig- og innkvarteringssiden

Program taught in:
Engelsk
Business School Lausanne

See 1 more programs offered by Business School Lausanne »

Last updated February 28, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
2 år
Pris
49,800 CHF
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato