Les den offisielle beskrivelsen

"Forretninger og regjering er så radikalt sammenflettet, og begge fundamentalt menneskelige institusjoner - separasjonen, hvis den eksisterte, blir stadig tynnere - Politisk former for forretnings- og forretningsformer, og de samme menneskene spiller begge sider av spillet. Bærekraft kan ikke fremmes alene alene eller alene, men begge arbeider i konsert. "-Edward West, grunnlegger, Mission Motors MBA '07, Presidio Graduate School

MBA / MPA Dual Degree:

Presidio Graduate School tilbyr full tid studenter i San Francisco muligheten til å tjene to master grader i tre år: En MBA og en MPA i bærekraftig forvaltning. Studentene fullfører dette 90-kreditt-strenge læreplanen som kombinerer det beste av vår private sektor innovasjon utdanning med vår banebrytende offentlig sektor trening.

Sammendrag av MBA / MPA Dual Degree Program.

Fra markedsføring og bærekraftig drift, til byutvikling og offentlig sektorfinansiering , våre MBA / MPA Dual Degree-studenter er i stand til å se hele spillfeltet fra flere institusjonelle perspektiver, og ha et helhetlig syn på hvordan å innovere og gjøre endringer. Dette er et ideelt valg for studenter som ønsker å ha ledende roller i næringer som opererer mellom offentlig og privat sektor, og som søker å justere kommersielle og politiske mål mot mer bærekraftige utfall.

MBA / MPA Dual Degree tillater kandidater å trives hvor som helst i et markedssystem, fra lokale og føderale offentlige etater, til entreprenørskapsoppstart, til Fortune 100-selskaper, til frivillige organisasjoner. Våre MBA / MPA Dual Degree-studenter er også ideelle for å jobbe i høyregulerte næringer, inkludert energi, mat og landbruk, cannabis og helsevesen; og å lande roller i forretningsutvikling, advocacy eller eksterne saker.

En kraftig integrert design

Utformingen av MBA / MPA Dual Degree illustrerer PGS særegne system-tenkning tilnærming til bærekraftig forvaltning. Denne MBA / MPA Dual Degree er bygget på samme MBA og MPA grunnlag som våre single degree programmer.

Mens våre individuelle MBA og MPA læreplaner allerede er tett integrert, med 50% av kursene overlappende, gir MBA / MPA Dual Degree en student til å ta hele kurset fra hvert program og få dype ferdigheter i sektorsledelse og samarbeid.

MBA / MPA Dual Degree-programmet kulminerer i MBA og MPA Capstone-prosjekter som viser at kandidaten er villig til å ta på seg de mest utfordrende intersektorielle utfordringene.

Merk: På grunn av hybrid (blandet online / månedlig i person kurs) kurs struktur, er dette programmet ikke åpent for internasjonale studenter som krever student visum. Vennligst se på våre MBA i Bærekraftig Bedrift, Seattle Metro programmet hvis et student visum er nødvendig.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Presidio Graduate School »

Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato