Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor den sveitsiske School of Management i Roma?

Enkelt sagt, bærer en sveitsisk utdanning verdi.

Vår USA og EU akkreditert Dual MBA grad gir deg mer enn en ny linje på CVen. Det gir deg en profesjonell getaway til karrieren du vil, hvor som helst i verden.

SSM-INSEEC dual Masters Degree Program gir våre MBA-studenter med et sterkt sett med internasjonale erfaringer og muligheter. I løpet av programmet, Dual MBA gir studentene et internasjonalt perspektiv både i og utenfor klasserommet. Utnytte erfaringer med to dynamiske handelshøyskoler, vil elevenes nettverk av klassekamerater og professorer bli doblet, mens Dual MBA gradienter kan bli sterkere kandidater til arbeidsgivere med mastergrader fra både den sveitsiske School of Management i Roma og INSEEC i Paris eller London. Og med tiden i Roma, Paris eller London studenter kan virkelig få venner fra hele verden! Programmet avsluttes med en seks måneders betalt internship enten i Paris eller London.

Læring i Practise

Studentene skal vite at det er spesielle øyeblikkene som trekker alt vi har lært i fokus. Når teori, praksis, erfaring og talent alle kommer til en skarp spiss-en beslutning som former en definitiv løpet av handlingen. Når det ikke lenger et spørsmål om hva som kan gjøres, men hva du vil gjøre.

Det er den sveitsiske måte å gjøre forretninger. Sveits 'rykte for excellence skyldes et høyt kvalifisert arbeidskraft utfører svært dyktige arbeid. Kilden til dette ryktet er hva Sveits er kjent for - høy kvalitet på opplæringen i hele Europa.

Rangert blant de beste MBA-programmer over hele verden

Den sveitsiske School of Management MBA grad tildeles i samarbeid med INSEEC Business School, som har MBA grad er rangert blant de beste programmer over hele verden. Videre er SSM MBA Degree fullt akkreditert av IACBE og Department of Veterans Affairs i USA. SSM er en kvalitet sertifisert skolen ved Eduqua, Swiss Quality Certification etikett for institusjoner for høyere og videreutdanning.

Vår tilnærming fokuserer på fem områder:

Globalt & Bedriftsøkonomi Intelligence

Rise til utfordringen med å operere i en global verden. Bland opp med internasjonale kandidater og oppleve hva det vil si å jobbe skulder til skulder med folk fra forskjellige land, kultur og utsikt.

Læring i praksis

Lær å ta beslutninger i møte med motstridende data, komplekse politikk, og intense presset.

Entreprenørskap og innovasjon

Utforsk en potensiell ny venture, kontakt med entreprenører, og oppdage nye muligheter.

En virkelig Dual Degree Experience å gjøre deg unik!

Dual MBA-programmet kan gjennomføres innen 18 eller 24 måneder. Programmet starter i september eller i januar i Roma på sveitsiske School of Management, hvor du vil gå gjennom alle sentrale kurs og spesialiserer seg på Global Management og ledelse. Etter ett år på SSM i Roma, vil du flytte til INSEEC Paris eller London for ytterligere seks måneder av skolen. Når du er ferdig med din akademiske spor, vil INSEEC organisere intervjuer for deg, for å gå for en betalt internship enten i Paris eller London.

På slutten av turen, vil du oppgradere med et internasjonalt akkreditert dual-MBA grad og seks måneders arbeidserfaring. Den internship er ikke obligatorisk for å få Dual MBA degree.ome er mer enn en fascinerende europeisk hovedstad; det er en spektakulær encyclopedia av levende historie.

The Roma fordel

Det har blitt sagt at alle veier fører til Roma, og i Roma, fører hver vei til evigheten. Bor og studerer i Roma tilbyr en sjelden mulighet til å oppleve en kultur, som bidro til å forme den moderne verden. Kom studie ved den sveitsiske School of Management og gå på de samme gamle brostein der en gang Julius Cesar eller Konstantin den store gått sammen.

The Paris fordel

I Paris, luften er tykk med mulighet. Studenter som bor og studerer i Paris utnytte sine muligheter gjennom studiet på kvalitets utdanningsinstitusjoner og leve livet i noen av Paris 'kule og trendy nabolag. Studenter som studerer i utlandet i Paris også dra nytte av Paris 'overflod av kulturelle hotspots, ikoner og happenings. Mange studenter selv forplikte seg til avanserte språkprogram og kvalitets praksisplasser i noen av Paris 'mange kraftige næringer. Til syvende og sist, Paris studie utlandet programmer gi studentene en expansively fantastisk mulighet faglig, personlig og profesjonelt.

alumni relasjoner

Bygge forbindelser og avdekke forretningsmuligheter. Som en MBA deltaker, vil du ha muligheten til å bli internasjonale ungdomskonferanser i regi av SSM akademiske partnere i Europa. Videre har du mulighet til å bytte til Dual eller Capital MBA-program, gi deg selv en betalt internship på seks måneder i Paris eller London.

Hvis du ønsker å ta din karriere til neste nivå, komme til Roma. Finn ut hvordan sveitsiske tenkning vil drive din karriere lenger enn du noen gang har forestilt seg.

Curriculum & Undervisning

Klassene er to ganger i uken: mandag og torsdag fra 6-9 pm, inkludert to onsdager i måneden. Dette vil tillate deg å umiddelbart gå etter jobber eller praksisplasser tjener arbeidserfaring. Videre, mens du er i Roma, det kan du, å reise mye vårt vakre land.

Velg Spesialisering / Major

Dual MBA-programmet lar deg spesialisere seg i to ulike felt, tjener mer enn 60 studiepoeng. Mens i Roma, vil du spesialisere seg i Global Management & Leadership. For Paris og London, kan du velge fra listen nedenfor:

Mens i ROMA - På sveitsiske School of Management:

Global Management & Leadership Track

  • Den globale ledelse i sporet utvikler ledere til å effektivt håndtere globale operasjoner med et omfattende pensum som dekker kjernevirksomheten kompetanse som trengs for å lykkes i dagens globale økonomi. MBA klasser er gitt for det meste i kveld å imøtekomme for fagfolk som arbeider eller for studenter som ønsker å arbeide eller forfølge en praksisplass.

Mens i PARIS - At INSEEC Paris

  • internasjonal virksomhet
  • Marketing & Brand Management
  • Fashion Marketing & Luxury Brands
  • finans

(Velg ett av sporene)

Når du beveger deg inn i den andre fasen av programmet, vil du da dykke videre i internasjonal ledelse og velge virksomheten spor som passer best til dine karrieremål.

Mens i London - at INSEEC London

  • Corporate finance
  • Financial Markets
  • Merkevareledelse
  • Int. Business Management

(Velg ett av sporene)

I den tredje fasen, vil du lære de globale kompetanse som trengs for å strategisk analysere virksomheten i dag. Studentene vil fortsette å lære å arbeide effektivt på tvers av markeder og forretningskulturer, analysere og løse fremtidige muligheter.

Oppdag SSM forskjellen

Gjennom MBA-program, skal studentene studere ledelse, business, entreprenørskap og ledelse filosofier som kan brukes til noen ledelse rolle på tvers av ulike bransjer. Vår virksomhet skolen gir også studentene hands-on, gjelder erfaring med å lede grupper og diskusjoner.

Vår International akkreditert MBA omfatter forelesninger, bedriftsbesøk, besøk høyttalere, egenvurdering øvelser og CV / internship rådgivning. Vårt mål er å begynne å vokse elevenes nettverk fra det øyeblikket de ankommer.

Studentene vil også finne at vår MBA beliggenhet i sentrum av byen tillater elevene å dra nytte av alt Roma har å tilby. Klassene er innen gangavstand til alt fra Pantheon til Spansketrappen til Vatikanet.

Sjekk ut vår Executive MBA-programmet og vår unike Capital MBA-programmet også.

En stor handelshøyskole bør arbeide hardt for å forbedre dine karrieremuligheter. På SSM, det er akkurat det vi gjør for hver og en av våre studenter.

Vi har månedlige påmeldinger.

Program undervist i:
Engelsk
Swiss School of Management, Rome Italy

Se 2 flere kurs fra Swiss School of Management, Rome Italy »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
24 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
19,900 EUR
€ 19 900
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato