close

Filtre

Se resultater

{mbastudies-dual-degree:plural} i Julenissen Anita i Peru 2021

Studenter som ønsker å tjene sin sertifisering i to ulike områder bør vurdere å tjene en dobbel grad. To grader tillater elevene å fullføre to ulike pedagogiske programmer samtidig og vanligvis på kortere tid enn den enkelte grad ville kreve.Peru, offisielt Republikken Peru er et land i det vestlige Sør-Amerika. Peru har ca 80 universiteter med mye mer private universiteter enn offentlig… Les mer

Studenter som ønsker å tjene sin sertifisering i to ulike områder bør vurdere å tjene en dobbel grad. To grader tillater elevene å fullføre to ulike pedagogiske programmer samtidig og vanligvis på kortere tid enn den enkelte grad ville kreve.

Peru, offisielt Republikken Peru er et land i det vestlige Sør-Amerika. Peru har ca 80 universiteter med mye mer private universiteter enn offentlig. Den primære språket er fortsatt spansk, men det er noen kurs spesielt laget for internasjonale studenter.

{mbastudies-dual-degree:plural} i Julenissen Anita i Peru

Minimér
Les mer om å studere i Peru
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Universidad de San Martín de Porres
Julenissen Anita, Peru

Masterprogrammet i International Business Double Degree International MBA, tar sikte på å utvikle i deltakere teoretiske og praktiske elementer som tillater dem:

Masterprogrammet i International Business Double Degree International MBA, tar sikte på å utvikle i deltakere teoretiske og praktiske elementer som tillater dem: -
Master MBA
Fulltid
20 måneder
Spansk
mars 2022
Campus