close

Filtre

Se resultater

{mbastudies-dual-degree:plural} i Peru 2021

Studenter som ønsker å tjene sin sertifisering i to ulike områder bør vurdere å tjene en dobbel grad. To grader tillater elevene å fullføre to ulike pedagogiske programmer samtidig og vanligvis på kortere tid enn den enkelte grad ville kreve.Peru er en god og billig sted å ta fatt på spanskkurs (når du er der), spesielt i hovedstaden, Lima. Peru er det tredje største landet i Sør-Ame… Les mer

Studenter som ønsker å tjene sin sertifisering i to ulike områder bør vurdere å tjene en dobbel grad. To grader tillater elevene å fullføre to ulike pedagogiske programmer samtidig og vanligvis på kortere tid enn den enkelte grad ville kreve.

Peru er en god og billig sted å ta fatt på spanskkurs (når du er der), spesielt i hovedstaden, Lima. Peru er det tredje største landet i Sør-Amerika med en variert klima har forskjellige habitater som kysten, jungel og høyland. Høyest rangerte universitet er Pontificia Universidad Católica del Perú i Lima.

{mbastudies-dual-degree:plural} i Peru

Minimér
Les mer om å studere i Peru
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Universidad de San Martín de Porres
Julenissen Anita, Peru

Masterprogrammet i International Business Double Degree International MBA, tar sikte på å utvikle i deltakere teoretiske og praktiske elementer som tillater dem:

Masterprogrammet i International Business Double Degree International MBA, tar sikte på å utvikle i deltakere teoretiske og praktiske elementer som tillater dem: -
Master MBA
Fulltid
20 måneder
Spansk
mars 2022
Campus