close

Filtre

Se resultater

{mbastudies-dual-degree:plural} i Benin 2021

En dobbel grad tillater elevene å fullføre to ulike pedagogiske programmer samtidig. Dual grader er et stadig mer populært alternativ for studenter som ønsker å utvide sin kompetanse og opplæring i et konkurranseutsatt arbeidsmarked. Benin, som ligger i Vest-Afrika, er hjemmet til et mangfold av høyere utdanning alternativer. Det er 10 grener av National University of Benin over hele lande… Les mer

En dobbel grad tillater elevene å fullføre to ulike pedagogiske programmer samtidig. Dual grader er et stadig mer populært alternativ for studenter som ønsker å utvide sin kompetanse og opplæring i et konkurranseutsatt arbeidsmarked.

Benin, som ligger i Vest-Afrika, er hjemmet til et mangfold av høyere utdanning alternativer. Det er 10 grener av National University of Benin over hele landet, og det totale antall offentlige og private institusjoner kombinert er 94.

{mbastudies-dual-degree:plural} i Benin

Minimér
Les mer om å studere i Benin
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
African School of Economics
Cotonou, Benin

Siden 2015 har ASE tilbudt to sertifikatprogrammer som en del av sin Executive Education-portefølje: Sertifikatet i konsekvensutredning og sertifikat i kvantitativ finans.

Siden 2015 har ASE tilbudt to sertifikatprogrammer som en del av sin Executive Education-portefølje: Sertifikatet i konsekvensutredning og sertifikat i kvantitativ finans. -
Sertifikat Lederkurs
Fulltid
Engelsk
sep. 2021
Campus