To grader programmer

En MBA eller EMBA dobbelt grad tillater elevene å kombinere en siviløkonom med en annen masterstudier program.

Noen eksempler på andre disipliner studenter av Dual Degree programmer deltar i er ingeniørfag, jus, offentlig helse, helseadministrasjon, bio-medisin, sosialt arbeid, økonomi, og sykepleie. MBA Dual Degree programmer ofte ta ett mindre år for å fullføre enn hvis en elev ble forfølge både grader separat, men denne tidsrammen varierer avhengig av program og universitetet. Forfølge en MBA Dual Degree kan være strenge og utfordrende, men resultatene kan være svært givende både faglig og personlig.

Mangfoldet av forskjellige dual studieprogrammene kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære Forretnings to grader er oppført nedenfor.

Nye MBA dobbelgrader

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Hva er Bedrifts to grader?

Dual studieprogrammene gir studentene mulighet til å tilpasse sin utdanning ved å kombinere to forskjellige graduate studier i ett. Master of Business Administration og Executive Master of Business Administration fungere godt i Dual Degree programmer. De strategiske ledelse og problemløsning ferdigheter utviklet i MBA og EMBA programmer gjelder for alle sektorer i markedet. Noen av Dual Degree kombinasjoner tilgjengelig inkluderer: • EMBA / MBA • MBA / regnskap • MBA / Master of Science i finans • MBA / markedsføring • MBA / Teknologiledelse • MBA / Master of Science i Engineering og Applied Science • MBA / mastergrad i International og Public Affairs • MBA / Juris Doctor (Law) • MBA / Master of Science in Nursing • MBA / Masters i Public Health • MBA / Master of Science in Social Work • EMBA / mastergrad i helseorganisasjoner Ledelse

Hva er fordelene med å ta en Dual Degree?
Driver på en Dual Degree tillater elevene å spesialisere seg i to akademiske disipliner på en gang og bli spesialister i skjæringspunktet mellom forretning med en annen disiplin. Arbeidsgivere ser en kandidat med en Dual Degree MBA eller EMBA og et annet område av studien som svært kvalifisert for en lederposisjon innenfor dette feltet.

Hva studerer vi i en Dual Degree?
To grader kombinere kjerne økonomisk-administrative fag, som for eksempel økonomi, markedsføring, regnskap, organisatorisk atferd og ledelse, med studier i et annet felt. For å bli akseptert i en Dual Degree program, søkere normalt må gjelde for både business school og fakultetet for det andre faget i sin Dual Degree program (f.eks: Law School, School of Medicine eller School of Applied Science).

Hvor mye koster det å ta en Dual Degree?
Mens streng og konkurransedyktig, kan en Dual Degree program være en utmerket verdi, da det gir effektivt to forutsetninger for en. Kostnadene forbundet med å ta en Dual Degree variere fra et universitet til et annet. Det kan være stipend eller økonomisk støtte tilgjengelig fra private organisasjoner eller universitetet selv å bidra til å støtte Dual Degree studenter i studieperioden. Det er en god idé å kontakte skolene direkte om kostnader og finansieringsmuligheter.

Hva slags karriere forbedring kan du forvente med en Dual Degree?
En Dual Degree gir betydelige faglige fordeler for nyutdannede så vel som de som har jobbet i lang tid i sitt felt. Eksisterende kvalifikasjoner og erfaring kan bygges på med akademisk tyngde av en Dual Degree. For å bli vurdert for en kampanje i en ledende stilling innenfor sitt felt, mange fagfolk finner skaffe en Dual Degree med en EMBA eller en MBA for å være nøkkelen.

Hva er kravene for en Dual Degree?
Før du søker på en Dual Degree med en MBA eller EMBA, vil studentene må levere tilfredsstillende lavere score til Business School og andre fakultet innleggelser avdelinger. I tillegg kan enkelte Dual Degree søkerne bli pålagt å sende inn testresultater fra en språktest, demonstrere et minimum antall års arbeidserfaring og / eller sende score fra en hovedfags innleggelser eksamen (som GMAT eller GRE). Når tillatt i den Dual Degree program, vil studentene forventes å oppfylle de faglige krav til både MBA eller EMBA side av sin mastergrad, samt kravene til den andre disiplin. Les mer om krav direkte på programsiden.

Hvorfor ta en Dual Degree Online?
Dual Degree online studie kan åpne mulighetene for masterstudier til flere mennesker enn noen gang før, ved hjelp av up-to-date e-læringsteknologi for å bringe klasserommet til deg. Sjekk med universitetene av interesse å se om de tilbyr online Dual Degree programmer.

Hvor å ta en Dual Degree?
Dobbelt grad programmer som kombinerer en MBA eller EMBA med medisin, internasjonale spørsmål, ingeniørfag, jus, eller sosialt arbeid tilbys på topp universiteter rundt om i verden. Handelshøyskolene i Europa, Amerika, Asia, Oseania og andre steder rundt om i verden har sluttet med akademiske fakulteter på sitt eget universitet eller annen akademisk institusjon å tilby svært konkurransedyktige, strenge og verdsatt Dual Degree programmer.