Les den offisielle beskrivelsen

Opprette ansvarlige ledere

den MaastrichtMBA er en to-års deltid executive MBA-program som fokuserer på ansvarlig ledelse. I denne sammenheng vi aktivt stimulere deg til å utvikle ferdigheter til å lede deg selv, ditt team og din organisasjon. Ved å bli mer bevisst på dine personlige motiver, verdier, kvaliteter, svakheter, ledelse synspunkter og utfordringer du få en dypere og bedre innsikt i dine egne ferdigheter og evner, som lar deg utvikle en autentisk og ansvarlig lederstil i løpet av vårt program .

Ledende i læring

Å bli en del av vår MaastrichtMBA familie gir deg en solid garanti når det gjelder kvalitet. Den MaastrichtMBA er akkreditert av de ledende internasjonale kvalitetssikringsorganer: AACSB, EQUIS og AMBA. Denne såkalte Triple Crown akkreditering bekrefter den høye kvaliteten på vår forskning og utdanning, og garanterer en optimal verdi av vitnemål. Kun 1% av alle handelshøyskoler i verden kan kreve Triple Crown status!

Vi tar det personlig

I MaastrichtMBA tar vi en svært personlig tilnærming til læring med Maastricht University anerkjente Problembasert læring som vår ledende pedagogikk. I små grupper utfordrer vi deg til å interaktivt tilegne seg kunnskaper og ferdigheter som letter refleksjoner om deltakernes varierte arbeidserfaringer. Ved å dele og reflektere over disse erfaringene du skape meningsfulle nye innsikter sammen.

utviklet for profesjonelle

Den MaastrichtMBA prøver å imøtekomme arbeider fagfolk på best mulig måte. Dette er grunnen til at programmet er utformet på en modulær format med fire pedagogiske uker hvert år, med klasser fra mandag til fredag. Dette er grunnen til at vi ber om en gjennomsnittlig tidsbruk på 15 til 20 timer per uke. Dette er også grunnen til at du har lov til å spre din totale studiebelastning over minimum to og maksimum fire år.

Maastricht: Meet Europa

Maastricht er godt elsket for sin følelse av intimitet: det er kompakt, lett å navigere, og alt er innen gangavstand. Det ligger i hjertet av et EU-region på 4 millioner mennesker som bor i 3 land og snakker 4 språk. Den energi som denne genererer har resultert i en virkelig internasjonalt Univercity serieopptak med kreativitet, forskere og innovatører. Møt Maastricht og du møter Europa, bokstavelig talt også! Du kan komme til Brussel i mindre enn en time, Amsterdam i to, Paris og Frankfurt i tre, og London på bare fire timer.

opptakskrav

  • Bachelorgrad eller tilsvarende - Minst 5 års yrkeserfaring - Ferdigheter i engelsk

Varighet og pris

  • Startdato: september 2016 eller februar 2017
  • Varighet: 24 måneder
  • Pris: € 28,500
  • Frist: 01.06.2016 (start i september 2016) eller 1 november 2016 (start i februar 2017)
  • Sted: Maastricht, Nederland
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
24 måneder
Deltid
Pris
28,500 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato