Om Sun Yat-sen University

Sun Yat-sen University, opprinnelig kjent som Guangdong University, ble grunnlagt i 1924 av Dr. Sun Yat-sen (også kalt Sun Zhongshan), en stor demokratisk revolusjonerende leder av det 20. århundre. Universitetet ligger i Guangdong-provinsen, et område nær Hongkong og Macao, som ligger i forkant av Kinas reform og åpning.

Å være et av de ledende universitetene i Folkerepublikken Kina, er Sun Yat-sen University et omfattende tverrfaglig universitet, inkludert humaniora, samfunnsvitenskap, naturvitenskap, teknisk vitenskap, medisinsk vitenskap, farmakologi og ledelsesvitenskap.

Universitetet har også vellykket internasjonalt samarbeid og utveksling av relasjoner med mange toppuniversiteter i verden. I følge Times Higher Education World University Ranking for 2010-2011 ble Sun Yat-sen University rangert i verdens topp 200.

Om Sun Yat-sen Business School

Etablert i 1985 ble Sun Yat-sen Business School ( SYSBS ) etablert for å tilby et bredt spekter av forretningsgrader. SYSBS regnes som en ledende bedrifts utdanningsinstitusjon med både "211" og "985" kvalitetsmerkene, og er en av de fire prestisjefylte institusjoner i hele Kina som skal tildeles Nasjonal nøkkeldisiplin for bedriftsøkonomi og nasjonal disiplin for ledelsesvitenskap . I 2012 utnevnte Kinas MOE SYSBS som en av femten pilotskoler.

Skolen er delt inn i seks avdelinger - forretningsadministrasjon, regnskap, markedsføring, økonomi og investering, gjestfrihet og serviceadministrasjon, og ledelsesvitenskap, med totalt 109 fakultetsmedlemmer, 46 professorer, 50 lektorer og 13 assistenter professorer. SYSBS tilbyr for tiden bachelorgrader i bedriftsøkonomi og ledelsesvitenskap, akademiske mastergrader i næringsliv og ledelse, profesjonelle mastergrader (MBA, EMBA, MPAcc, MF, MAUD, etc.) og doktorgrad i næringsliv og ledelse.

Oppdrag

Å berike våre studenter ved å gi et blomstrende læringsmiljø og integrere kinesisk og vestlig ledelses visdom, basert på integritet, innovasjon og samfunnsansvar.

Syn

Å utvikle prinsipielle og talentfulle ledere - bli Kinas Whampoa Military Academy i virksomheten.

Internasjonale akkrediteringer og rangeringer:

 1. SYSBS tjener prestisjetunge AACSB Business Accreditation i 2013
 2. Rangering av World Entrepreneur: Kinas topp 3 for "det mest innflytelsesrike MBA-programmet" for 2011.
 3. EMBA-programmet når 11 i 2012 FT-rangering
 4. Topp tre i Kinas mest innflytelsesrike MBA-liste i 2012
 5. Oppnådde 58 i den åttende Financial Times (FT) mester i ledelsesrangeringen og syvende i forhold til sysselsetting i 2012
 6. Mottatt det offisielle sertifikatet for EQUIS-akkreditering 14. juni 2011, som dekker alle sine MBA-programmer.
 7. Mottatt det offisielle sertifikatet for AMBA-akkreditering 23. februar 2010, som dekker alle sine MBA-programmer.
 8. Oppnådde TOP 100 i The Economist i Global Full-time MBA- rangering i 2016-2017.

Datoer og Programinformasjon IMBA program søknadsperiode:

Fra midten av mars til 5. mai hvert år; Deltid IMBA: Et 3-årig engelskspråklig MBA-program, starter i september hvert år. Tilstedeværelse for det første året kreves fra torsdag til søndag (bare 4 dager) / måned; Deltakelse for andre og tredje år er hver helg.

Belønnet "Master of Business Administration Degree" etter å ha fått full studiepoeng og bestått den endelige papirforsvaret.

Kvalifikasjonskriterier for opptaket

• Bachelorgrad eller høyere fra et anerkjent universitet. • En akseptabel GRE / GMAT / TOFEL / IELTS-poengsum innen gyldighetsperioden er foretrukket. • Minst 3 års faglig eller heltidsarbeidserfaring før opptak er foretrukket. • Ansikt til ansikt eller online intervju er nødvendig. • Mer enn to referansebrev fra lektorer eller professorer eller faglig veileder. • Alder: under 45, sunn

Dokumenter som skal sendes til skolen:

Disse dokumentene med to kopier kreves. Hard Copy eller Scanned Copy er begge akseptert.

 1. On-line søknad og søknadsskjema: Vennligst fullfør søknaden om online søknad (http://www.studyinsysu.com) før du sender inn papirapplikasjonsmaterialene. De uferdige online søknadene vil ikke bli akseptert. Etter å ha fullført online søknaden, skriv ut søknadsskjemaet, skriv inn navnet ditt og send det til Business School, SYSU med de andre søknadsmaterialene.
 2. Bachelorutskrift;
 3. Bachelorgrad sertifikat;
 4. Pass kopi;
 5. Kinesisk visum kopi; (hvis du har)
 6. To anbefalingsbrev fra professorer eller lektorer (eller fra dine overordnede offiserer)
 7. Gjenoppta;

Vennligst send søknadsdokumenter til adressen nedenfor:

Fru Anne DING
E-post: dingjie3@mail.sysu.edu.cn
Tlf: 86 20 84115584 Faks: 86 20 84112501
MBA Adgangskontor, Business School, Sun Yat-sen University : S135 (Kontor), Business
Skole, Sun Yat-sen University, 135 Xin Gang Xi Road, Guangzhou, PR Kina, 510275

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 1 flere kurs fra Business School, Sun Yat-sen University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 år
Deltid
Pris
180,000 CNY
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist