I. Program Features

  • Akkreditert av Associations of MBAs
  • Virkelige verden lederegenskaper trening ved å integrere diversifiserer undervisningsmetoder i både klasserom og befaringer.
  • State-of-art Facility: The School investert mer enn 3 millioner RMB å bygge "Business Administration Experimental Teaching Centre" for å tilfredsstille de pedagogiske krav.
  • Tilbys av en spesialisert institusjon med kjennetegnet fakultetet team av økonomi, ledelse og jus.
AMBA

II. Program Rankings

  • Topp 5% av alle handelshøyskolene i Kina
  • Rangert som den 13. og 12. henholdsvis i 2010 og 2013 som den mest innflytelsesrike MBA Prograamme i Kina (World Executive Weekly)

III. Program Varighet

Dette er en deltids treårig program, designet for både kinesiske og internasjonale studenter. Alle kurs blir undervist i kinesisk.

IV. Program Formål

MBA-programmet tar sikte på å "dyrke profesjonelle ledelsesmessige talenter som ikke bare behersker finans og jus, men også besitter ekspertise og samfunnsansvar". Det er å håpe at de nyutdannede vil bli "som er enestående i finans, vel bevandret i ledelse, flinke til investering og kjent med lover" toppledere og faglige ledere.

V. Opptakskrav

1) Et minimum fem års arbeidserfaring med en knytte grad;

  • Et minimum tre års arbeidserfaring med en bachelorgrad;
  • Eller minimum to års arbeidserfaring med en master- eller doktorgrad graden.

2) Pass National opptaksprøve for MBA, som er godkjent av, designet og organisert av Kunnskapsdepartementet

VI. Curriculum Design

Tar studentenes arbeidserfaring i betraktning, fokuserer pensum design på å dyrke nødvendig kunnskap og kompetanse som kreves for fremtidige ledere og ledere, og etterlater mye plass for erfaringsutveksling.

MBA skole vedtar prinsippet om å bygge bro teori med praksis, fremhever mestring av faglig kunnskap, ferdighetstrening, og omfattende dyrking. Studentene oppfordres til å mestre grunnleggende teorier og begreper i industrielle og kommersielle virksomheter, offentlige tjenester og etater, til å forstå de grunnleggende analytiske tiltak og metoder i strategiledelse, og å kommandere kunnskaper og ferdigheter i globaliserende virksomhet.

VII. Graduation og Degree overdragelse

En. Studentene vil bli tildelt Zuel master diplom og overdro MBA-grad etter at de bestå eksamen, oppnå de nødvendige kreditter og hell forsvare sine avhandlinger.

  1. Krav til oppgaven: a) Både kinesiske og engelske abstracts er nødvendig; b) Hoveddelen av oppgaven kunne skrives enten i kinesisk eller engelsk (minimum 30.000 engelske ord eller 20.000 kinesiske ord påkrevd); c) Når oppgaven er skrevet på engelsk, skal kopi av kinesiske oversettelser leveres i mellomtiden.
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurs fra Zhongnan University of Economics and Law - MBA School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 år
Deltid
Pris
85,000 CNY
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato