Deltid mba generell ledelse

Munich Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Deltid mba generell ledelse

Munich Business School

helloquence-51716

Master of Business Administration General Management

Deltid MBA er designet for å gi deg en utmerket kunnskapsbase i General Management, styrke dine individuelle kompetanser til å være en empatisk og ypperlig leder, og gi deg dyp innsikt i internasjonale markeder og kultur.

MBA General Management i et øyeblikk

PROGRAM START

September og mars

UNDERVISNINGSSPRÅK

100% engelsk

VARIGHET

24 måneder / 4 vilkår

Arbeidsbelastning

90 studiepoeng

FORMAT

Deltid (klasser på fredag ​​ettermiddager og lørdager)

PROGRAMHØYDER

 • Deltidsformat
 • 2 av 4 Fordypningskurs
 • 2 internasjonale uker

OPPTAK

 • Første akademisk grad (min. Bachelorgrad med en GPA på 2,5)
 • Min. 2 års profesjonell arbeidserfaring
 • Utmerket engelsk ferdigheter

SEMESTERAVGIFT

€ 29.000

MBA General Management - Høydepunkter

Internasjonale uker

Som en av Europas mest internasjonalt og kulturelt mangfoldige byer, er München et studiested som kombinerer global forretningsstreng med en virkelig interkulturell atmosfære. Som MBA-student ved Munich Business School vil du dra nytte av den muligheten som tilbys av denne byen. I tillegg besøker vi to globale hotspots under de internasjonale ukene: Milano og Singapore.

Internasjonale uker

Fordypningskurs

I tillegg til overføring av generell ledelse kunnskap og ferdigheter dekker MBA General Management også en rekke valgfag som gir en dypere forståelse av et bestemt felt. I løpet av sine studier kombinerer studentene totalt to valgfag, velge ett spesialisert emne per semester. Valg er: Global Supply Chain Management eller sosial entreprenørskap i Flex-Term 2 (mars-juli) samt Digital Business Transformation eller Management i Emerging Markets i Flex-Term 3 (september-januar).

 • Global forsyningskjede
 • Sosialt entreprenørskap
 • Digital Business Transformation
 • Ledelsen i Emerging Markets

Deltidsformat

Deltidsformatet for MBA General Management lar deg studere uten å sette din profesjonelle karriere i vent eller avstå fra en vanlig inntekt. Videre gir det deg muligheten til å umiddelbart søke på nyoppkjøpte kunnskaper og dele og diskutere dine daglige profesjonelle erfaringer med dine klasskompisater.

Hver av de tre første begrepene begynner med en såkalt intensiv uke (mandag-lørdag kl. 9-18), og starter MBAs generell ledelse med en hel uke med seminarer, treninger samt teambuilding og nettverksarrangementer. Alle videre kursene holdes to ganger i uken på fredag ​​ettermiddager (kl. 16.00-18.00) og lørdager (kl 9-18).

MBA General Management - Nettverksmuligheter

Vi forstår at nettverket av klassekamerater og industrielle kontakter etablert i løpet av MBA-programmet er viktige eiendeler. Derfor har en rekke MBA nettverksarrangementer blitt opprettet. Videre MBS betaler svært nøye med å sette sammen et mangfoldig ennå sammenhengende MBA klasse, med formål å skape de beste mulighetene for i form av nettverk potensial og gjensidig berikelse.

Din MBA-klasse

MBA-kursene på München Business School er svært varierte i alle henseender. Vennligst finn eksemplet på våre innspillinger i september 2014 og mars 2015:

 • Antall studenter: 31
 • Gjennomsnittsalder: 33 år
 • Mann / Kvinne: 62% / 38%
 • Internasjonalt / Tysk: 45% / 55%
 • Arbeidserfaring: 9 år i gjennomsnitt
 • Akademisk bakgrunn:
  29% Engineering / IT
  25% virksomhet
  46% andre

MBA nettverk hendelser

Under studiene, kan du delta i et høyt antall nettverksarrangementer og feiringer, for eksempel gjesteforelesninger, Alumni Karriere Arrangementer, Karrieredagene eller semester åpne partier. I tillegg organiserer MBS den "Dine & Diskuter" to ganger i året. Denne paneldebatt har blitt designet spesielt for MBA-studenter og tidligere studenter og fokuserer på aktuelle tema fra næringslivet. Nedenfor finner du et utvalg av tidligere hendelser:

 • Spis & Diskuter mars 2016: The Future of Innovation
 • Spis & Diskuter mars 2015: The Future of Talent
 • Spis & Diskuter september 2014: The Future of Work-Life-Balance
 • Spis & Diskuter mars 2014: The Future of Identity og personvern i en oppkoblet verden

MBA General Management - Karriere

MBS Karriere Senter

München Business School arbeider kontinuerlig for å utvide sin Career Services for å hjelpe deg å nå dine personlige karrieremål.

Først og fremst, råder vår Karrieresenteret og aktivt støtter deg i alle saker av karriere endring og faglig utvikling. Det brede spekteret av tjenester inkluderer:

 • Søknad trening og karriere coaching
 • Vedlikehold av MBS Job Portal og levering av selskapets kontakter
 • Organisering av bransjespesifikke Karrieredagene

Din Professional Network

I tillegg tilbys du ulike muligheter for å utvide dine profesjonelle kontakter. For det første vil du ha nytte av den omfattende erfaring og bredt internasjonalt nettverk av våre forelesere og gjesteforelesere. Dine medstudenter og tidligere MBA-studenter kan også bli viktige følgesvenner, støttespillere og rådgivere veileder deg langs din karriere. Ikke bare de felles undervisning, men også ulike nettverk hendelser gir en perfekt mulighet til å bli kjent med hverandre, for å utveksle sine erfaringer og for å bygge gjensidig tillit. Sist men ikke minst, MBS Connect, alumni plattform av MBS, gjør det mulig å holde kontakten selv etter å ha fullført studiene dine.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 2019
Sept. 2019
Duration
Varighet
24 måneder
Deltid
Price
Pris
29,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Munich, Bavaria
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mars 2019
Tyskland - Munich, Bavaria
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Sept. 2019
Tyskland - Munich, Bavaria
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen