Den Part-Time MBA-programmet ved Boston College tilbyr arbeider fagfolk den fleksibiliteten de trenger for å få en grad mens fremme sin karriere. Studentene også dra nytte av muligheten til å bruke det de lærer i programmet direkte til deres arbeid.

MBA Program & fakultet: Part-Time BC MBA studenter jobbe i samarbeid med de samme verdensklasse forskere og lærere som underviser i Full-Time MBA-programmet. Studentene kan forfølge en konsentrasjon som bygger kunnskap, ferdigheter og forbereder deg for nye faglige utfordringer i et bestemt område av interesse.

Fleksibel Planlegging: Part-Time MBA-studenter kan velge fra en kombinasjon av fleksible kurs alternativer, inkludert on-campus kurs som tilbys på 16:30 og 19:00, og en utvalgt gruppe av online klasser.

MBA undervisning assistanse: Hver innrømmet MBA kandidat mottar vederlag for avansert stående kreditt - en potensiell besparelse på tid og undervisning regning. Kvalifiserte kandidater kan være kvalifisert for å kvalifisere for en fraskrivelse av opptil fem MBA kurs (for maksimalt 15 studiepoeng) og skole besparelser på opp til $ 24 180 (basert på 2016-2017 undervisning priser). Vennligst les vår Academic Resources nettside for detaljert informasjon om Advanced Standing Credit.

BC Network: Programmet tiltrekker seg en mangfoldig blanding av høyt motiverte fagfolk fra levende og mangfoldig regionalt næringsliv, og hjelper deg å vokse nettverket ditt som du utvikle og lære nye ferdigheter.

Karriere Resultater: Som en BC MBA student, har du fordelen av tilgang til en dedikert Career Development team, og kan få kontakt med rekrutterere fra ledende bedrifter og selskaper som besøker campus.

STUDIER

Som en deltid MBA student, utvikler du ledelsesmessige, analytisk og praktisk ledelse gjennom ferdigstillelsen av et sterkt sett av sentrale kurs som understreker erfaringskunnskap.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Boston College Carroll School of Management »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 år
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato