Les den offisielle beskrivelsen

Kelley-Manchester Global MBA tilbyr den dobbelte kompetansen til både britisk og amerikansk handelshøyskole og kombinerer verdens beste online MBA-undervisning med nedsenkende, ansikt til ansikt læring på et utvalg av 8 globale steder.

I tillegg til nettbasert læring, inkluderer denne fleksible MBA 18-dagers undervisning fordelt på tre boligverksteder (pluss et valgfritt fem-dagers verksted i Washington DC) totalt.

Blandet levering

Kelley-Manchester Global MBA kombinerer verdens beste online MBA-undervisning med nedsenkende, ansikt til ansikt undervisning på et utvalg av 8 globale steder. Resultatet er en fleksibel MBA som er en virkelig internasjonal opplevelse.

Workshop tidsplan

  • Semester 1: 6 dager ved Kelley School of Business i Bloomington, Indiana
  • Semester 2: 6 dager på et hvilket som helst Alliansens MBS globale senter *
  • Semester 3: Alle online eller online en 5-dagers offentlig politikk verksted bolig i Washington DC
  • Semester 4: 6 dager på et hvilket som helst Alliansens MBS globale senter *
  • * AMBS tilbyr også utvalgte valgfag som inkluderer et 3-dagers verksted i Washington DC.

Online læring

Halvparten av kursene på Kelley-Manchester Global MBA leveres online av Kelley School of Business, Indiana - en verdensleder innen online læring. Kelleys strenge læreplan leveres online i et fleksibelt, interaktivt format som fungerer for travle fagfolk, slik at du kan fremme din karriere mens du fortsetter å administrere andre ansvarsområder i livet ditt. Du lærer fra samme respekterte fakultet som lærer om skolens boligprogrammer - prisbelønte, tilgjengelige lærere som vil lade opp tankene på bedriften. Kelley vil også levere en klasse fra Washington DC, som gir en godt avrundet, nedsenkende opplevelse.

Ansikt til ansikt undervisning

Halvparten av kursene på Kelley-Manchester Global MBA leveres av Alliance MBS. Disse kursene inkluderer vanligvis en intensiv tre-dagers workshop levert av våre mest senior fakultet - en sjanse til å gå vekk fra dagjobben og fordype deg i verden av global virksomhet.

Siden vi åpnet dørene våre i 1965 som en av Storbritannias første handelshøyskoler, har vi satt oss fra hverandre med fokus på "learning by doing". Vår praktiske tilnærming lærer MBAer å bruke teori til å leve forretningsutfordringer, tenke kreativt og bli opinionsledere.

Global nedsenking

Du kan studere Alliance MBS valgfag på et utvalg av seks globale sentre: Dubai, Hong Kong, Manchester, São Paulo, Shanghai og Singapore. Dette er en mulighet til å studere ved siden av dynamiske sinn fra hele verden og gjøre verdifulle kontakter. Du vil få friske perspektiver og utforske nye måter å gjøre forretninger på. I tillegg til denne felles MBA får du muligheten til å studere på Kelleys campus i Bloomington, Indiana og Washington DC.

Program undervist i:
Engelsk
Manchester Business School, Singapore Centre

Se 1 flere kurs fra Manchester Business School, Singapore Centre »

Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Juli 2019
Duration
24 - 60 måneder
Deltid
Pris
65,000 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato