MBAInternationalBusiness

Deltid internasjonal MBA

Deltid International MBA er en Master of Business Administration med et sterkt internasjonalt fokus, utført helt på engelsk, varig 2 år. Skolens internasjonale atmosfære vil sette deg i kontakt med ulike kulturer og stimulere dialog og debatt. Kurset vil gi deg verktøy for å oppnå dine faglige mål, øke verdien i arbeidsmarkedet og utvide dine internasjonale karrieremuligheter.

Deltid MBA i internasjonal virksomhet varer 24 måneder : programmet som vanligvis holdes på ett år er delt i 2 år og klassene er fra mandag til fredag ​​i Trieste, Italia.
Programmet starter 1. oktober og avsluttes to år senere i oktober, med avsluttende eksamen og Gradueringsdag. Alle klasser er utført på engelsk.


Det er to typer kurs: kreves og valgfritt.

Hvert kurs tilbys to ganger i deltidsprogrammet; deltakere kan velge når de går på forskjellige kurs.
Hvert kurs er tildelt et antall studiepoeng; hver kreditt er tilsvarer et gjennomsnitt på 25 timers timer som opprettet av European Credit Transfer System (ECTS).

Hvorfor en MBA?

2 års programmet er egnet for folk som ønsker å fortsette sin arbeids- og karrierevei samtidig som de deltar i en topp MBA-klasse. Fordi klasser er i nærvær, er dette i utgangspunktet en deltid MBA egnet for folk som bor ikke så langt fra Trieste (Italia).

Programmet dekker alle tematiske prinsipper for internasjonal ledelse og arbeider for å hjelpe deltakerne med å utvikle beslutningsprosesser og ledelsesevner.

Deltakende setter deg i et førsteklasses program når det gjelder innhold, instruktører og studenter, organisering, kvalitet på tjenester, nettverksmuligheter og karrieremuligheter etter at du har fullført programmet.

Deltid MBA tillater deltakerne å søke ny kompetanse og kunnskap umiddelbart på jobben sin.

Curriculum

Deltid MBA i internasjonal virksomhet starter fra september og avsluttes med en avsluttende eksamen og avgangsdag. Alle klasser er utført på engelsk.

Programstrukturen er modulær, basert på selvforsynte moduler.

 • 7 BASISKE MODULER på 2 uker, obligatorisk for alle deltakere;
 • 8 AVANSERTE MODULER på 2 uker, obligatorisk, men kan erstattes med en annen aktivitet (internasjonal utveksling, selskapsprosjekter, osv.);
 • minimum 8 valgmoduler på 3 dager, valgt blant ulike internasjonale valgfag som tilbys hvert år.

Hver modul tilbys to ganger i deltidsprogrammet; Deltakerne kan velge når man deltar i forskjellige moduler.

Hver modul er tildelt et antall studiepoeng; hver kreditt er tilsvarer et gjennomsnitt på 25 timers timer som opprettet av European Credit Transfer System (ECTS). For å oppnå en MBA-grad, må hver deltaker tjene minst 60 studiepoeng.

Lære prosess

Studiet og utviklet spesielt for vårt MBA-program, var læreplanen designet for å hjelpe alle deltakere til å nå tre mål.

 • Kunnskap: Generell forretningsforvaltning, fra å styre et selskap og dets økonomiske kultur for å støtte selskapets fremtidige virksomhet.
 • Øvelse: Teori og praksis møtes når vi blir kjent med de mest effektive profesjonelle verktøyene på markedet.
 • Ferdigheter: Utvikle ferdigheter mest verdsatt av arbeidsgivere (samarbeid, lederskap, kommunikasjon, menneskelige ferdigheter, osv.).

Det legges særlig vekt på å utvikle evner til deltakerne. I løpet av hele kurset bidrar personlige utviklingsaktiviteter til å utvikle individuelle muligheter.

Internasjonale prosjekter

Deltakere i deltid MBA i International Business programmet kan velge å integrere sin utdanning med en internasjonal utveksling med en av våre Business School Partners i utlandet.


I løpet av disse årene har MIB School of Management etablert viktige samarbeidsavtaler med flere forretningskoler med det formål å legge til rette for:/>

 • Studentutveksling
 • fakultet utveksling
 • felles forskning
 • felles pedagogiske programmer

I løpet av utvekslingsperioden deltar deltakerne i klasser, møter næringslivet, lærer seg vertslandet selv og blir utsatt for ulike utdannings-, kultur- og forretningsmiljøer.

deltakere

Deltid International MBA er designet for å møte kravene til ledere og fagfolk som allerede er på jobb, ønsker å få fordelene av en MBA mens de fortsatt jobber.

Programmets fleksibilitet oppfyller de forandrede kravene til arbeid og familieforpliktelser.

Våre kandidater er folk som vil fortsette å jobbe mens de studerer, forfølge vekstmuligheter og utvikle karrieren.

MBA er rettet mot de som ønsker å vokse profesjonelt for å akselerere karrieren i egen organisasjon eller for å endre sin nåværende jobb.

mercati-finanziari

Karrierepåvirkning

93% av plasseringen er gjennomsnittet av de siste 3 utgavene av MBA i International Business. I løpet av hele deltid MBA, holder deltakerne kontakt med den internasjonale næringslivet gjennom erfaring med eksperter fra feltet, internasjonale utvekslinger og individuelle prosjekter. Hovedformålet med MBA-studenter er å forbedre sine karrieremuligheter.

Gjennom karriereutdanningen støtter skolen gjennom og etter studiet studiet deltakere i å nå karrieremål.

Karriere Tjenester opererer som mellommann mellom kandidater og selskaper, skaper profesjonelle muligheter for deltakere, og hjelper bedrifter med å målrette og velge kandidater i tråd med bedriftens behov.

Karriere Tjenester, i samarbeid med en tilordnet karriereveiledning , hjelper kandidatene til å gjenkjenne sitt eget potensiale, definere og sette mål og bygge et sterkt nettverk.

Program undervist i:
 • Engelsk
 • Italiensk

Se 2 flere kurs fra MIB Trieste School of Management »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
24 måneder
Deltid
Pris
25,000 EUR
(22% moms inkludert). 2017-kurset gir noen Merit stipendier.
Etter sted
Etter dato