Deltid Internasjonal MBA

MIB Trieste School of Management

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Deltid Internasjonal MBA

MIB Trieste School of Management

MBAInternationalBusiness

Deltid internasjonal MBA

Deltid International MBA er en Master of Business Administration med et sterkt internasjonalt fokus, utført helt på engelsk, varig 2 år. Skolens internasjonale atmosfære vil sette deg i kontakt med ulike kulturer og stimulere dialog og debatt. Kurset vil gi deg verktøy for å oppnå dine faglige mål, øke verdien i arbeidsmarkedet og utvide dine internasjonale karrieremuligheter.

Deltid MBA i internasjonal virksomhet varer 24 måneder : programmet som vanligvis holdes på ett år er delt i 2 år og klassene er fra mandag til fredag ​​i Trieste, Italia.
Programmet starter 1. oktober og avsluttes to år senere i oktober, med avsluttende eksamen og Gradueringsdag. Alle klasser er utført på engelsk.


Det er to typer kurs: kreves og valgfritt.

Hvert kurs tilbys to ganger i deltidsprogrammet; deltakere kan velge når de går på forskjellige kurs.
Hvert kurs er tildelt et antall studiepoeng; hver kreditt er tilsvarer et gjennomsnitt på 25 timers timer som opprettet av European Credit Transfer System (ECTS).

Hvorfor en MBA?

2 års programmet er egnet for folk som ønsker å fortsette sin arbeids- og karrierevei samtidig som de deltar i en topp MBA-klasse. Fordi klasser er i nærvær, er dette i utgangspunktet en deltid MBA egnet for folk som bor ikke så langt fra Trieste (Italia).

Programmet dekker alle tematiske prinsipper for internasjonal ledelse og arbeider for å hjelpe deltakerne med å utvikle beslutningsprosesser og ledelsesevner.

Deltakende setter deg i et førsteklasses program når det gjelder innhold, instruktører og studenter, organisering, kvalitet på tjenester, nettverksmuligheter og karrieremuligheter etter at du har fullført programmet.

Deltid MBA tillater deltakerne å søke ny kompetanse og kunnskap umiddelbart på jobben sin.

Curriculum

Deltid MBA i internasjonal virksomhet starter fra september og avsluttes med en avsluttende eksamen og avgangsdag. Alle klasser er utført på engelsk.

Programstrukturen er modulær, basert på selvforsynte moduler.

 • 7 BASISKE MODULER på 2 uker, obligatorisk for alle deltakere;
 • 8 AVANSERTE MODULER på 2 uker, obligatorisk, men kan erstattes med en annen aktivitet (internasjonal utveksling, selskapsprosjekter, osv.);
 • minimum 8 valgmoduler på 3 dager, valgt blant ulike internasjonale valgfag som tilbys hvert år.

Hver modul tilbys to ganger i deltidsprogrammet; Deltakerne kan velge når man deltar i forskjellige moduler.

Hver modul er tildelt et antall studiepoeng; hver kreditt er tilsvarer et gjennomsnitt på 25 timers timer som opprettet av European Credit Transfer System (ECTS). For å oppnå en MBA-grad, må hver deltaker tjene minst 60 studiepoeng.

Lære prosess

Studiet og utviklet spesielt for vårt MBA-program, var læreplanen designet for å hjelpe alle deltakere til å nå tre mål.

 • Kunnskap: Generell forretningsforvaltning, fra å styre et selskap og dets økonomiske kultur for å støtte selskapets fremtidige virksomhet.
 • Øvelse: Teori og praksis møtes når vi blir kjent med de mest effektive profesjonelle verktøyene på markedet.
 • Ferdigheter: Utvikle ferdigheter mest verdsatt av arbeidsgivere (samarbeid, lederskap, kommunikasjon, menneskelige ferdigheter, osv.).

Det legges særlig vekt på å utvikle evner til deltakerne. I løpet av hele kurset bidrar personlige utviklingsaktiviteter til å utvikle individuelle muligheter.

Internasjonale prosjekter

Deltakere i deltid MBA i International Business programmet kan velge å integrere sin utdanning med en internasjonal utveksling med en av våre Business School Partners i utlandet.


I løpet av disse årene har MIB School of Management etablert viktige samarbeidsavtaler med flere forretningskoler med det formål å legge til rette for:/>

 • Studentutveksling
 • fakultet utveksling
 • felles forskning
 • felles pedagogiske programmer

I løpet av utvekslingsperioden deltar deltakerne i klasser, møter næringslivet, lærer seg vertslandet selv og blir utsatt for ulike utdannings-, kultur- og forretningsmiljøer.

deltakere

Deltid International MBA er designet for å møte kravene til ledere og fagfolk som allerede er på jobb, ønsker å få fordelene av en MBA mens de fortsatt jobber.

Programmets fleksibilitet oppfyller de forandrede kravene til arbeid og familieforpliktelser.

Våre kandidater er folk som vil fortsette å jobbe mens de studerer, forfølge vekstmuligheter og utvikle karrieren.

MBA er rettet mot de som ønsker å vokse profesjonelt for å akselerere karrieren i egen organisasjon eller for å endre sin nåværende jobb.

mercati-finanziari

Karrierepåvirkning

93% av plasseringen er gjennomsnittet av de siste 3 utgavene av MBA i International Business. I løpet av hele deltid MBA, holder deltakerne kontakt med den internasjonale næringslivet gjennom erfaring med eksperter fra feltet, internasjonale utvekslinger og individuelle prosjekter. Hovedformålet med MBA-studenter er å forbedre sine karrieremuligheter.

Gjennom karriereutdanningen støtter skolen gjennom og etter studiet studiet deltakere i å nå karrieremål.

Karriere Tjenester opererer som mellommann mellom kandidater og selskaper, skaper profesjonelle muligheter for deltakere, og hjelper bedrifter med å målrette og velge kandidater i tråd med bedriftens behov.

Karriere Tjenester, i samarbeid med en tilordnet karriereveiledning , hjelper kandidatene til å gjenkjenne sitt eget potensiale, definere og sette mål og bygge et sterkt nettverk.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Italiensk


Sist oppdatert February 25, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
24 måneder
Deltid
Price
Pris
25,000 EUR
(22% moms inkludert). 2017-kurset gir noen Merit stipendier.
Information
Deadline
Locations
Italia - Trieste, Friuli-Venezia Giulia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Italia - Trieste, Friuli-Venezia Giulia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen