I. Program Features

  • Akkreditert av Associations of MBAs
  • Virkelige verden lederegenskaper trening ved å integrere diversifiserte undervisningsmetoder i både klasserom og befaringer.
  • State-of-the-art Facility: The School investert mer enn 3 millioner RMB å bygge "Business Administration Experimental Teaching Centre" for å tilfredsstille de pedagogiske krav.
  • Tilbys av en spesialisert institusjon med kjennetegnet fakultetet team av økonomi, ledelse og jus.
AMBA

II. Program rangering:

  • Topp 5% av handelshøyskoler i Kina
  • Rangert som den niende og åttende henholdsvis i 2010 og 2013 som den mest verdifulle EMBA-programmet i Kina (World Executive Weekly)

III. Program Varighet

Dette er en deltids to-årig program, designet for både kinesiske og internasjonale studenter. Alle kurs blir undervist i kinesisk

IV. Program Formål

EMBA-programmet tar sikte på "Dyrker industriledere dypt forankret i Kina med en global visjon". Søkerne er pålagt å ha arbeidserfaring på mer enn åtte år, inkludert over fire år med ledelse. Kinas samfunn og økonomi er inne i en dyp transformasjon og Kina har blitt en av de mest energiske fremvoksende markeder på grunn av sin langsiktig vekst. Skolen legger vekt på begrepet "å være dypt forankret i Kina med en Global Vision" i EMBA utdanning. Kort sagt, har fokus blitt gitt til å styrke studentenes kompetanse i beslutningsprosessen, ledelse og innovasjon.

V. Opptakskrav

  • Søkere må ha en bachelorgrad eller høyere. Godkjent av EMBA Opptak komiteen, kan EMBA-programmet melde maksimalt 10% erfarne og vellykkede ledelsen personell som bare har en knytte grad;
  • Minst åtte års arbeidserfaring, hvorav minst fire års leder er nødvendig
.

VI. Curriculum Design

Læreplanen fokuserer på å dyrke nødvendig ledelse kunnskap, ferdigheter og kompetanse som kreves for fremtidige ledere og ledere, og etterlater mye plass for erfaringsutveksling på tiden. Vurderer toppleder erfaring EMBA deltakerne har, av beslutningsprosessen, integrasjon, innovasjon og reform er de evner som får det meste av oppmerksomheten i trening og pensum design. Læreplanen tar også sikte på å bedre elevenes evner til å identifisere globale forretningsmuligheter, og tverrkulturell samhandling. Som et resultat, har slike kurs som tradisjonell kinesisk kultur, Business Ethics, ledelse, og ledelse Innovasjon blitt introdusert i EMBA pensum. Videre er studentene også pålagt å ta den oversjøiske studietur modul. Den tverr regional samhandling mellom studenter gjennomføres jevnlig ved å blande klasser av ulike studiesteder og en "1 + 1" samarbeidsprosjekt med National Accounting Institute er utviklet for.

VII. Graduation og Degree overdragelse

En. Studentene vil bli tildelt den akademiske sertifikat etter at de bestå eksamen, oppnå de nødvendige kreditter og hell forsvare sine avhandlinger.

  1. Krav til oppgaven: a) Både kinesiske og engelske abstracts er nødvendig; b) Hoveddelen av oppgaven kunne skrives enten i kinesisk eller engelsk (minimum 30.000 engelske ord eller 20.000 kinesiske ord påkrevd); c) Når oppgaven er skrevet på engelsk, skal kopi av kinesiske oversettelser leveres i mellomtiden.
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurs fra Zhongnan University of Economics and Law - MBA School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Deltid
Pris
218,000 CNY
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato