Dag mba

Generelt

4 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Næringslivet har endret seg dramatisk. Hva selskaper vil ha i MBA-kandidater, og hvilke MBAer som skal lykkes, har endret seg med det.


University of Michigan Business Schools tilnærming er unikt designet for å fremme dyktighet hos studenter som ønsker å fordype seg i MBA-opplevelsen. Som en generell lederinstitusjon gir Michigan fantastiske akademikere over hele linjen, og tegner på en lang tradisjon for å bygge fakultetets excellence i enhver forretningsfunksjon, ikke bare i et område eller to. Business Schools personlige tilnærming kombinerer levering av ledende kunnskap basert på en anerkjent forskningsarv med progressiv faglig utvikling. Denne strenge læreplanen følger en bevist kursutvikling i essensielle kjerne krav, et bredt tilbud av valgfrie studier og et berikende utvalg av konsentrerte oppgaver på og utenfor campus. Programmet gir en kombinasjon av innovative teorier og relevante virkelige applikasjoner for å oppfylle dine forventninger og møte de skiftende kravene til det globale næringslivet. Det er en kraftig dimensjon av Michigan MBA, en som gir nyutdannede med en klar fordel.


Klasser møtes på skolens hoved campus i Ann Arbor, september til april i to år. Mens du vil nyte et samarbeidende, mangfoldig samfunn og tilgang til universitetsressurser i verdensklasse. Du vil oppleve fordelen av å delta i et favoritt MBA-program blant bedriftsrekrytere, noe som resulterer i en bredde av karrierevalg uten sidestykke. Og til slutt vil du ha det som trengs for å gå hvor som helst - og selvtillit og indre retning for å definere suksess for deg selv når du kommer dit.


Forankret i grunnleggende forretningsprinsipper, har læreplanen for University of Michigan Business School utviklet seg for å møte spesifikke, individuelle mål, samt de dynamiske behovene til det globale næringslivet.


Det første året begynner med en intensiv kjerneplan, som dekker 10 grunnleggende forretningsfunksjoner, og avsluttes med et sju ukers multidisiplinært handlingsprosjekt - eller MAP - som gjør at du kan søke det du nettopp har lært i en virkelighetssituasjon. MAP-programmet tilbys innenlands, internasjonalt eller entreprenørmessig, og sender MBA-studenter på første år til konsulentoppdrag i hele USA og i verden for å videreutvikle ferdigheter og få eksponering for potensielle karrieremuligheter.


Uten krav om å spesialisere seg eller majorisere i et bestemt område, gir Michigan friheten til å individualisere programmet ditt i løpet av det andre året for å møte dine faglige mål. Velg fra over 100 valgfag på tvers av 12 avdelinger for å finjustere studiet. Eller forfølge en av mer enn 20 dual-grad programmer, tilbys sammen med flere av universitetets ledende skoler og avdelinger. Kvalifiserte forskningsinstitusjoner i Business School hjelper også med å skape ferdigheter i alt fra miljøledelse til entreprenørskap.


Ved å skape din pedagogiske erfaring, blir du utfordret til å ta risiko og forfølge et livslangt intellektuelt eventyr. På University of Michigan Business School er du ikke mottaker av en homogenisert MBA; Du er en aktiv deltaker i en tilpasset utdanningsprosess.

Sist oppdatert sep. 2017

Om skolen

The Stephen M. Ross School of Business ved University of Michigan er en ledende utdanningsinstitusjon innenfor en av de fineste forskningsuniversiteter over hele verden. Vår misjon er å utvikle ledere ... Les mer

The Stephen M. Ross School of Business ved University of Michigan er en ledende utdanningsinstitusjon innenfor en av de fineste forskningsuniversiteter over hele verden. Vår misjon er å utvikle ledere i tanke og handling, som er klar til å takle utfordrende, tverrfaglig problemer samfunnet står overfor. Ledere som kan gi moralsk og kommunal ledelse, og som utnytter sin innflytelse til beste for samfunnet. I Michigan, er vårt overordnede styrke vår unike evne til å bygge bro vitenskapelig teori med forretningsskikk. Vi tror sant lederskap begynner med en helhetlig forståelse av virksomheten. Kjernen vår er jakten på "intellektuell kapital med virkning." Dette er de ideene våre fakultet bringe til klasserommet og verktøyene våre kandidater bruker til å forme verden. Vi er interessert i studenter som ønsker å samarbeide med fakultetet for co-opprette et veldig tilpasset, robust pedagogisk erfaring. Vår strategi for å utvikle studentenes evne lederskap - i tillegg til å påvirke nødvendig forretningsmessig kunnskap og ferdigheter - er å gi action-basert læring muligheter forankret i virkelige verden forhold. Med en MBA fra Michigan's Ross School of Business, vil du inn i markedet som en leder med tillit og visdom til å definere og oppnå din visjon av suksess. Minimér
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , Bangkok + 3 Mer Mindre