Les den offisielle beskrivelsen

Næringslivet har endret seg dramatisk. Hva selskaper vil ha i MBA-kandidater, og hvilke MBAer som skal lykkes, har endret seg med det.


University of Michigan Business Schools tilnærming er unikt designet for å fremme dyktighet hos studenter som ønsker å fordype seg i MBA-opplevelsen. Som en generell lederinstitusjon gir Michigan fantastiske akademikere over hele linjen, og tegner på en lang tradisjon for å bygge fakultetets excellence i enhver forretningsfunksjon, ikke bare i et område eller to. Business Schools personlige tilnærming kombinerer levering av ledende kunnskap basert på en anerkjent forskningsarv med progressiv faglig utvikling. Denne strenge læreplanen følger en bevist kursutvikling i essensielle kjerne krav, et bredt tilbud av valgfrie studier og et berikende utvalg av konsentrerte oppgaver på og utenfor campus. Programmet gir en kombinasjon av innovative teorier og relevante virkelige applikasjoner for å oppfylle dine forventninger og møte de skiftende kravene til det globale næringslivet. Det er en kraftig dimensjon av Michigan MBA, en som gir nyutdannede med en klar fordel.


Klasser møtes på skolens hoved campus i Ann Arbor, september til april i to år. Mens du vil nyte et samarbeidende, mangfoldig samfunn og tilgang til universitetsressurser i verdensklasse. Du vil oppleve fordelen av å delta i et favoritt MBA-program blant bedriftsrekrytere, noe som resulterer i en bredde av karrierevalg uten sidestykke. Og til slutt vil du ha det som trengs for å gå hvor som helst - og selvtillit og indre retning for å definere suksess for deg selv når du kommer dit.


Forankret i grunnleggende forretningsprinsipper, har læreplanen for University of Michigan Business School utviklet seg for å møte spesifikke, individuelle mål, samt de dynamiske behovene til det globale næringslivet.


Det første året begynner med en intensiv kjerneplan, som dekker 10 grunnleggende forretningsfunksjoner, og avsluttes med et sju ukers multidisiplinært handlingsprosjekt - eller MAP - som gjør at du kan søke det du nettopp har lært i en virkelighetssituasjon. MAP-programmet tilbys innenlands, internasjonalt eller entreprenørmessig, og sender MBA-studenter på første år til konsulentoppdrag i hele USA og i verden for å videreutvikle ferdigheter og få eksponering for potensielle karrieremuligheter.


Uten krav om å spesialisere seg eller majorisere i et bestemt område, gir Michigan friheten til å individualisere programmet ditt i løpet av det andre året for å møte dine faglige mål. Velg fra over 100 valgfag på tvers av 12 avdelinger for å finjustere studiet. Eller forfølge en av mer enn 20 dual-grad programmer, tilbys sammen med flere av universitetets ledende skoler og avdelinger. Kvalifiserte forskningsinstitusjoner i Business School hjelper også med å skape ferdigheter i alt fra miljøledelse til entreprenørskap.


Ved å skape din pedagogiske erfaring, blir du utfordret til å ta risiko og forfølge et livslangt intellektuelt eventyr. På University of Michigan Business School er du ikke mottaker av en homogenisert MBA; Du er en aktiv deltaker i en tilpasset utdanningsprosess.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Juni 2019
Juli 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Juni 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juni 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato