Vårt heltids MBA-program er en toårig pedagogisk reise som tar deg gjennom American Airlines Global Leadership Program (AAGLP), Business Leadership Center (BLC) og Associated Board Executive Mentoring Program. I tillegg vil våre ulike peer-interaksjonsaktiviteter gi deg muligheten til å utveksle ideer, utvikle konsepter og teste teorier med klassekamerater, hvem som vil utfordre deg og i ferd med å hjelpe deg til å bli en bedre leder.Reis gjennom American Airlines Global Leadership Program (AAGLP)

På slutten av ditt første år vil du og dine klassekamerater reise til Stor-Kina, India, Europa eller Latin-Amerika i to uker for å møte forretningsledere og regjeringer, turbedrifter og forskerparker, og fordyp deg i det lokale kultur.


Hone Your Leadership Ferdigheter i Business Leadership Center (BLC)

Undervist av industriutøvere, ikke professorer, BLC er der akademisk teori og virkelighetsopplevelse samler seg. Mange av våre studenter sier at BLC var avgjørende for å velge SMU Cox. Rekrutterere forteller oss fortløpende, når alle andre kvaliteter er lik blant kandidatene, ser de etter sterke ledelses- og kommunikasjonsferdigheter for å sette toppkandidater bortsett fra andre. Gjennom BLC går du utover læreboken og mottar spesialisert lagbygging og en-mot-en-coaching som gir deg en klar fordel over kandidater fra andre skoler.


La styrestyret Executive Mentoring Program være din guide

En mentor fra Executive Board Executive Mentoring Programmet kan lede deg gjennom MBA-programmet og din karriere søk. Mange mentorer er SMU Cox alumni og er kjent med opplevelsen. Som deltaker i dette programmet vil du gni albuer med en elitegruppe på 200 pluss forretningsledere fra noen av de mest fremtredende selskapene i Dallas / Fort Worth Metroplex. Ledere som serverer på vårt assisterende styre, gir deg kontaktene, karriereveiledningen og bransjens innsikt som kun erfarne fagfolk kan tilby. Det er lett å se hvor verdifullt dette programmet kan være for å fremme karrieren din.


Curriculum

En av de viktigste attraksjonene for mange av våre studenter har vært den overordnede balansen som en Cox School of Business Education gir. Nyutdannede forlater å vite hvordan man kommuniserer effektivt, lede gjennom inspirasjon, administrere syvfigures budsjetter og forhandle global handel. Cox-kandidaten forstår at suksess er et bevegelig mål, og at rask tenkning og fleksibilitet er nøklene til suksess.

Cox læreplanen er et kontinuerlig utviklende program designet for å forutse ferdighetene du trenger for å lykkes, og utfordrer deg til å utvikle dem til ditt potensial. Ved å integrere vårt verdensberømte Global Leadership Program, Business Leadership Center og Associate Board Mentoring Program med en fleksibel tilnærming til undervisning, kan du tilpasse utdanningen din basert på dine faglige mål, og fokusere kursvalg til å bli ekspert på et bestemt felt eller velge en rekke disipliner for et mer generelt ledelsesperspektiv. Se valgfag og konsentrasjoner for flere detaljer. Hvert sikt er delt inn i to moduler - A og B. Modulene er åtte uker lange. Noen kurs er tett integrert, mens andre er frittstående.


Cox MBA valgfag og konsentrasjoner

The Cox MBA-programmet tillater heltidsstudenter å velge opptil to faglige konsentrasjoner. Alle MBA-studenter er opprinnelig innlemmet i General Management Concentration, som gjør det mulig for studenter å ta kurs på alle de akademiske tilbudene.

Regnskapsavdeling
regnskap
Finansiell rådgivning

FINANSDEPARTEMENTET
Finansiere
Finans konsentrasjon med en spesialisering i: Corporate Finance eller Investeringer

INFORMASJONSTEKNOLOGIER OG OPERASJONSSTYRING AVDELING
Informasjonsteknologi og Operations Management konsentrasjon med sekundære konsentrasjonsmuligheter i Hi-Tech Marketing, Quantitative Financial Modeling, og Management Control.

FORVALTNING OG ORGANISASJONSAVDELING
Strategisk ledelse

MARKEDSFØRINGSAVDELING
markedsføring
Markedsføringskonsentrasjon med spesialisering i Marketing Consulting eller Product and Brand Management

STRATEGI OG ENTREPRENEURSHIP DEPARTMENT
Strategi og entreprenørskap

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Cox School of Business, Southern Methodist University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
36,590 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato