Concordia University Chicago Core MBA

Concordia University Chicago

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Concordia University Chicago Core MBA

Concordia University Chicago

Hva skiller Concordia-Chicagos MBA-program?

Alle våre kurs integrerer Fire Pillars of Knowledge i læreplanen. Ved å dyrke disse grunnleggende prinsippene i en akademisk setting gir Concordia-Chicago MBA deg et konkurransefortrinn når du går videre i karrieren din, både mens du forfølger ditt studium og etter ferdigstillelse. De fire pilene er:

  • Etikk og samfunnsansvar
  • Kritisk tenkning og entreprenørskap
  • Kommunikasjon og menneskelige relasjoner
  • Global sammenheng og inklusivitet

Fleksibilitet: Klasser tilbys i et akselerert nettformat, online i ditt tempo, på campus akselerert eller på campus i ditt tempo. Vi samarbeider med deg for å velge formatet som møter dine behov.

Collegial Community: Vår pedagogiske modell fremmer nært samarbeid mellom studenter og fakultet. Samtidig grupperer vårt unike kohortsystem studenter sammen for deres lærerfaring. Dette samarbeidsmiljøet akselererer læring og bygger sterke peer- og mentorrelasjoner som varer livet, og ofte forbedrer karrierebanen din.

Business e-Portfolio: Hver av de kjerne MBA kursene kulminerer i studentens samling av et Signature Project som fremhever læringsutbytte, prestasjoner og ferdigheter. Når disse prosjektene er samlet, danner disse prosjektene en elektronisk portefølje utviklet for å dele med nåværende eller fremtidige arbeidsgivere. Business e-Portfolio utruster deg med en bærbar, overbevisende demonstrasjon av beherskelse oppnådd i jakten på din MBA.

Erfarne fakultet: Concordia-Chicago pedagogisk tilnærming integrerer teori med svært praktiske, konkrete, virkelige applikasjoner. Våre talentfulle, engasjerte fakultet medlemmer tilbyr MBA-studenter rikelig personlig oppmerksomhet og er ivrige etter å dele sin forretningsopplevelse med deg.

Din livslang partner i utdanning: Tjene din MBA på Concordia-Chicago er begynnelsen, ikke enden, av et pågående forhold til en institusjon som er forpliktet til din livslang vekst og suksess. På Concordia-Chicago College of Business anerkjenner vi viktigheten av å opprettholde profesjonell smidighet og moderne fokus i en verden med rask forandring. I alle ledd av karrieren tar våre studenter fordel av vår post-MBA, oppgraderer sertifikater for å opprettholde en konkurransefortrinn på markedet. Vi tilbyr et komplett spekter av uteksaminert MBA-kurs fra hvilke arbeidsfagfolk kan velge ut fra deres individuelle behov.

Din historie begynner her


Din karriere med spesialiseringer og / eller sertifikater


Concordia-Chicago MBA-programmet er utviklet for å hjelpe deg med forretningskunnskap for hele karrieren din. Du kan tilpasse fart og program som du trenger for dine karrieremål.

Kjerne MBA-programmet er etablert i et sving-nøkkel, kohortformat. Spesialiseringskursene er satt opp i en åpen innmelding. Du er i stand til å melde deg på spesialiseringskursene når som helst i løpet av MBA-programmet eller etter at du har fullført alle dine kjernefag.

Merk: Når din MBA-grad er tildelt av Concordia-Chicago, kan du ikke endre denne graden ved å legge til spesialiseringer i den. Spesialiseringene vil bli lagt til din eksisterende grad som et Graduate Business Certificate.

MBA-gradskrav

Mastergrad i Business Administration grad krever 36 kreditt timer utover bachelorgrad. Disse 12 kursene er tatt av alle studenter som kjerneplan for MBA-programmet. De bygger på grunnlaget for arbeid og faglig erfaring som du tar med til MBA-programmet. De fokuserer på praktisk anvendelse og implementering av næringslivskunnskap, slik at du kan søke MBA på din karriere som starter på dag ett.

Kunnskapsvurdering: For å møte akkrediteringskravene til ACBSP og for å sikre kvalitet og trygghet for læring, begynner høsten 2016, studenter som driver MBA, vil ta fire selvnivellerende emner dersom de ikke bestått de respektive vurderingene i økonomi, statistikk, Finans og regnskap. Disse vurderingene er tatt under MBAC6000 og er uten kostnad for studentene. Hvis studentene trenger å ta disse utjevningskursene, vil de koste $ 40 hver og studenten betaler dette direkte til Peregrine.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert July 3, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
1 - 2 år
Information
Deadline
Locations
USA - River Forest, Illinois
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - River Forest, Illinois
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen