Les den offisielle beskrivelsen

Den 18-måneders reise på CEIBS er en livsforvandlende opplevelse, ikke bare på grunn av den kunnskapen vil du få, men på grunn av den livslange vennskap som du vil dyrke. Læring vil ikke være begrenset til klasserommet, men vil også bli kjøpt fra de rike arbeidserfaring og bakgrunn som dine kolleger vil bringe med seg. Du skal studere og leve i en virkelig global og stimulerende miljø mens få en dyp forståelse av kinesisk kultur og forretningspraksis.

Den CEIBS student kroppen er bygd opp av en fremragende gruppe av personer fra over 20 land - den mest varierte gruppen av enhver bedrift skole i fastlands-Kina. Hvert år oppfordrer våre strenge utvelgelsesprosess dannelsen av en "community" som består av eksepsjonelle individer både i form av sin karriere, så vel som deres personlige prestasjoner. Våre studenter er ikke bare smart og ambisiøs, men er også utstyrt med de verdier og myke ferdigheter som vil hjelpe dem utmerke seg og blomstre i den utfordrende MBA miljø. På CEIBS tror vi sterke etikk og respekt for andre er like viktig som samvittighetsfullhet og prestasjon.

Oppbygging

I en global og stadig skiftende miljø, må bedriftslederne være utstyrt med ekstremt brede kompetanse. De må være i stand til å vedta både globale og lokale perspektiver, i stand til å håndtere kompleksitet og endring, og dyktige til å lede innovasjon. De må være i stand til å kommunisere effektivt med ulike aktører for å generere en felles visjon og entusiasme for sine bedriftenes virksomhet. Ved å levere solid virksomhet opplæring og oppmuntre selvstendig tenkning, gruppesamarbeid og åpen kommunikasjon, gir CEIBS sine kandidater med viktige verktøy for suksess i mange karriereveier.

Den 67-kreditt fulltidsstudium består av obligatoriske kurs på til sammen 49 studiepoeng og valgfrie emner på til sammen 18 studiepoeng. Den er designet for å legge et solid fundament av ledelse fundamentale samtidig gir fleksibilitet av skreddersydde programmer for å passe individuelle interesser og karrierejag. Studentene kan velge å fokusere på generell business management, eller velge en av tre konsentrasjoner i finans, markedsføring eller entreprenørskap. Videre studenter har muligheten til å ta del i skolens imponerende internasjonalt utvekslingsprogram med verdens topp-tier handelshøyskoler, og / eller for å samle erfaring i løpet av en sommer internship.

  • Cross-Functional Curriculum Integration

De mest utfordrende forretningsproblemer kuttet tvers av funksjonelle ansvarslinjer. For å løse dem, må ledere være kompetent i et tverrfaglig analyse, løsning generasjon og kommunikasjon. Den nye CEIBS Læreplanen omfatter flere anvendte integrasjons som krever studentene til innovativt og systematisk løse praktiske virksomheten problemer ved hjelp av kunnskap og ferdigheter de har ervervet i tidligere virksomhet kurs. Modulene er spredt over hele MBA læreplanen for å styrke og bygge på hvert trinn i læring.

  • Kina Focus

En av CEIBS 'viktigste funksjonene er dens klare Kina fokus, innkapslet i vår posisjonering uttalelse: "Kina Dybde Global bredde". CEIBS lærer de mest avanserte internasjonale forretnings teorier mens legger stor vekt på den praktiske anvendelsen av disse ferdighetene i Kina. Grunnleggende kinesisk språkkompetanse er obligatorisk for utenlandske studenter for å forbedre sin salgbarhet i Kinas dramatisk voksende økonomi. De som ikke snakker kinesisk ved søknad om opptak vil bli pålagt å delta på en kinesisk forkurs i sommer før MBA klasser begynne. Obligatoriske emner som "Kina HR" sikre at CEIBS akademikere er utstyrt for å håndtere dette det vanskeligste aspektet ved å administrere i det kinesiske markedet. "Kina Innenfor the World 'streker viktige økonomiske, politiske, kulturelle og handelsspørsmål som påvirker de som gjør forretninger i og med Kina. I tillegg dedikerer skolen betydelige ressurser for å iscenesette "Kina Discovery Week 'hvert år - en intensiv forelesningsserie som tar sikte på å utdype studentenes forståelse av Kinas virksomhet miljø og gir en mulighet til å analysere perspektiver på Kinas historie, internasjonale relasjoner og økonomisk utvikling.

  • Fleksibilitet og valgfrihet

CEIBS 'nåværende MBA læreplanen gir deg fleksibilitet til å personlig skreddersy det andre året av studiene dine. Høsten år to, kan du velge å gå på internasjonal utveksling eller bo på CEIBS å studere med et stort antall innkommende studenter fra verdens beste handelshøyskoler. Du har også muligheten til å fullføre graden i 18 måneder eller forlenge den til 20 måneder for å pakke i flere studietilbud. Det er også en ett års opsjon tilgjengelig.

NYHETER

Skolepenger Den skolepenger for 18-måneders MBA-program for MBA2018 klassen er RMB 395 000.

For innrømmet søkere i løpet av 3-6 uker etter den offisielle tilbudsbrevet er utgitt et depositum er nødvendig for å bekrefte sin aksept av opptak tilbudet. Depositumet vil bli regnet som en del av skolepenger.

Studenter som har lykkes fått studielån er pålagt å betale, ved registrering, den delen av undervisningen som ikke dekkes av lånet. Studenter uten Student Loan er pålagt å betale 70% av hele skolepenger ved registrering og de resterende 30% skal betales senest en uke før utgangen av Term 4

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra China Europe International Business School (CEIBS) »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
18 måneder
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato