Blended learning mba - wellesley

Babson College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Blended learning mba - wellesley

Babson College

The Babson Blended Learning MBA program kombinerer online klasser, ansikt til ansikt økter på Babson og virtuelt samarbeid, slik at du kan få mest mulig ut av din tid, din læring og din investering.

Program Detaljer

 • Tjen din grad på 21 måneder.
 • Blended Learning MBA er et kohortbasert program-student-skjema som er et stramt team i hele programmet.
 • Du kan starte programmet i mars eller september.
 • Ansikt-til-ansikt økter forekommer omtrent hver syv uker, fredag-lørdag.
 • Nettbasert lærings gjennomsnitt 20 timer per uke, og reflekterer avlesninger, saksforberedelse, bidrar til asynkron og sanntids diskusjoner, og aktiv deltakelse i lagbaserte øvelser og prosjekter.
 • Basert på det faktum Blended Learning-programmet har elevene stor arbeidserfaring, kan Babson fravike GMAT-testkravet for dette programmet for kvalifiserte søkere.
 • The Blended Learning MBA i Wellesley er ikke visumberettiget.

Fokusere ditt læring

For studenter som ønsker å fokusere videre på faglige interesser og karriereplanlegging, reflekterer konsentrasjonene og intensitetssporene områder av stor betydning i det 21. århundre globale økonomien.

Konsentrasjoner

Kravene til konsentrasjonene varierer fra 9 til 12 studiepoeng, og vil bli utpekt etter ferdigstillelse på ditt offisielle utskrift. Vær oppmerksom på: de som utforsker Blended Learning-programmet og vurderer en konsentrasjon, bør snakke med Graduate Admissions da programstrukturen begrenser muligheten til å forfølge en konsentrasjon.

Business Analytics

Konstruert for å gi avanserte ferdigheter og teknikker som kan brukes til disiplinspesifikke og mer generelle forretningsproblemer, forbereder denne konsentrasjon studentene til karriere i organisasjoner av alle typer og størrelser som krever beslutningstaking bygget på et analytisk fundament.

entreprenørskap

Entreprenørskapskonsentrasjonen fokuserer på å skape, identifisere, vurdere, forme og handle på muligheter som genererer økonomisk og sosial verdi i en rekke sammenhenger og organisasjoner. Studentene i konsentrasjonen praktiserer de nødvendige ferdighetene til Entrepreneurial Thought and Action®, inkludert mulighetsvurdering, ressursoppkjøp, byggeteam og start og administrasjon av nye og voksende ventures (bredt definert). Studentene har også muligheten til å dypt utforske ulike former for entreprenørskap, inkludert oppstart, familiebedrift, bedriftsentreprenørskap, ideell entreprenørskap og kjøp av småbedrifter.

finans

Denne konsentrasjonen er utviklet for å utvikle kompetanse i finansielle verktøy og analyser, forberede elevene til å lede med lydbeslutninger, og gi tiltak for å få tilkoblingene elevene må bygge et nettverk i finansnæringen.

Global Management

Konstruert for å oppmuntre elevene til å forbedre sin globale forretningsområde, utvikle interkulturell kompetanse, og for å forfølge en rekke internasjonale forretnings- og områdestudier, både i utlandet og på campus, vil denne konsentrasjonen utvide forståelsen av global ledelse for å gi studentene mulighet til å oppnå dybde i et ferdighetsområde - for eksempel markedsføring eller økonomi - og skaffe seg et globalt tenkemåte.

Markedsføring

Designet for å hjelpe studenter med å forberede karriere innen markedsføring i organisasjoner av alle typer og størrelser, tar disse kursene et dypere blikk på sentrale temaer som å forstå kunder, bygge markedsstrategi og implementere markedsplanen.

Intensity Tracks

Intensity Tracks er en serie kurs kombinert med en signatur opplevelse. Mens et intensitetsspor ikke vises på transkripsjonen, gir det mulighet til å utdype kunnskap om et emne og bygge opp CV.

Babson College Fund

Et faglig program der spesielt utvalgte studenter fra både grunnskolen og utdanningsskolen klarer en del av Babson College-begavelsen. Programmet bygger studenters investeringsforsknings- og porteføljeforvaltningsferdigheter, og gir praktisk erfaring.

Bedrift og sosial innovasjon Intensity Track

Dette intensitetssporet fokuserer på å utvikle tankegang, ferdigheter og kompetanse rundt å skape økonomisk og sosial verdi samtidig, ikke i rekkefølge. The Business and Social Innovation Intensity Track krever en rik kombinasjon av selvfølgelig arbeid og entreprenøropplevelser for å praktisere konseptene for sosial innovasjon, samt en to timers MBA-impaktstid på FNs bærekraftige utviklingsmål. Sosial innovasjonsopplevelser kan være et eventyr, godkjent uavhengig studie eller Babson Board Fellows Program.

Entreprenørskap Intensity Track (EIT)

En spesialisert to-retters valgserie for studenter som driver med et venture de håper å starte kort tid etter eksamen. På grunn av klassens struktur følger den sin egen søknadsprosess, og ikke alle studenter er garantert aksept i programmet. Klassen er utformet for å gi veiledere, ressurser og lederskap som studenter forbereder seg på å starte en bedrift etter oppgradering. Denne klassen er vanligvis tatt i vårsemesteret av studentens uteksamensår.

Administrere den teknologiintensive bedriften (MTIE)

Et spor som består av Managing Technological Innovations, Marketing High Tech Products, og et semesterlang seminar, tatt som en kohorte av studenter hentet fra alle fire MBA-programmer. Relaterte valgfag omfatter teknologi, bioteknologi, telekommunikasjon og prising av høyteknologiske produkter.

Women Innovating Now (WIN) Lab® Intensity Track

WIN Lab® intensitetssporet tilbyr MBA-studenter muligheten til å få kurskreditter for den intensive kvinners akseleratoropplevelse som tilbys av WIN Lab®. Kvinner-entreprenører blir forvandlet til administrerende direktører gjennom strenge entreprenørskapsopplæringer, anvendte erfaringer, veiledning og milepælprestasjoner designet for å flytte tidlige scener fra prototype til vellykket lansering og vekst. Denne sporeopplevelsen kombinerer en 8 måneders, 3-kreditt lab erfaring med en rekke entreprenørskap valgfag og består av minst 9 studiepoeng, inkludert: Den forutsetningen EPS7500, 3-kreditt WIN Lab som er en to-semester erfaring, og 3 studiepoeng valgfag. Nyutdannede fra WIN Lab Intensity Track vil motta en spesiell betegnelse ved begynnelsen.

Bygg din kunnskap

Hvordan skaper du økonomisk og sosial verdi i en stadig skiftende global økonomi? Du balanserer kreativiteten med analyse. Du har en smidighet som gjør at du kan svinge mål. Og du har en uhyggelig evne til å identifisere og skape muligheter.

På Babson vil du utvikle og bygge videre på disse ferdighetene gjennom hele MBA-programmet.

Ferdigheter du trenger - og arbeidsgivere vil ha

Du vil utvikle de livslange ferdighetene du trenger for å lykkes gjennom hele ditt profesjonelle og personlige liv. Det er denne balansen mellom ledelse, ledelse, teambygging og menneskelige ferdigheter som gir deg en karrierefordel i enhver bransje eller jobbfunksjon.

Capstone Course

Babson MBA Capstone kurset er unikt designet for hvert av de fire programmene. Kurset gir deg muligheten til å søke alt du har lært gjennom kjerneplanen, og forbereder deg til å håndtere midt i tvetydighet.

Signature Learning Experience (SLE)

SLEs hos Babson er enestående kurs og pedagogiske aktiviteter som lar deg ta det du lærer i klasserommet, og bruke det til ekte forretningssituasjoner.

Blended inn i læreplanen, gir disse opplevelsene deg muligheten til å øve entreprenørskaps beslutningstaking. Managing Talent: Din egen og andre, et slikt kurs, utvikler evnen til å vurdere og utvide dine egne ferdigheter, samt identifisere og utvikle talent i andre.

kurs~~POS=TRUNC emner

 • regnskap
 • Dataanalyse og modellering
 • entreprenørskap
 • økonomi
 • finans
 • IT og sosiale medier
 • loven
 • Administrere organisasjoner og personer
 • Markedsføring
 • Strategi
 • Teknologi og drift

MBA Core Curriculum av Program

Vår enhetlige kjerneplanlegger tilbys på tvers av alle fire MBA-leveringsmodellene. Lær mer om hvordan kjerneplanen ser ut til hvert program.

Blended Learning Program Curriculum

Valgfag Pensum

Babson MBA valgfag gir studentene mulighet til å bygge videre på grunnleggende kunnskaper som er lært i den nødvendige kjerneplanen, og å justere læringsmål med post-graduate planer. De valgfrie kursene gir også en cross-program nettverksmulighet, som de tilbys til studenter i full-time og deltid MBA-programmer.

In-Class valgfag

Valgfag i klasserommet tilbys i følgende fagområder: Regnskap og lov, økonomi, entreprenørskap, økonomi, teknologi, drift og informasjonsledelse, ledelse og markedsføring. For å forbedre planleggingsmuligheter for både deltids- og heltidsstudenter, tilbys intensive valgfag i disse fagområdene, slik at studentene kan tjene penger i en kondensert tidsperiode.

Utenfor klasserommet valgfag

Babson MBA-studenter har flere muligheter for å tjene penger på å tjene til å forbedre deres bruk av det de lærte i klasserommet. Disse mulighetene inkluderer valgfag i utlandet, uavhengig forskning og samarbeid med globale og innenlandske organisasjoner for å løse sine forretningsutfordringer.

På grunn av forskjellige tidsplaner for våre ulike MBA-leveringsmodeller, ettårs-, toårs-, kvelds- og blended learning, vil valgfagene variere. For å lære mer om hvordan en valgbar tidsplan kan se etter deg gjennom en bestemt leveringsmodell, vennligst kontakt med Graduate Admissions.

Hvis en student velger å fokusere sine valgfag i et bestemt område, kan det være en mulighet til å erklære en konsentrasjon.

MBA læringsmål

Studenten lærer mål for Babson MBA-programmet er i samsvar med College oppdrag å utdanne entreprenørledere som skaper stor økonomisk og sosial verdi overalt. Babson vurderer regelmessig disse læringsmålene som en del av sitt engasjement for kontinuerlig forbedring av programmet.

Babson MBA-kandidater er kompetente i følgende:

Entrepreneurial Thinking and Acting

Babson MBA-kandidater oppretter, identifiserer, vurderer, former og handler muligheter i en rekke sammenhenger og organisasjoner.

Sosial, Miljø og Økonomisk Ansvar

Babson MBA-kandidater tar beslutninger basert på en bevissthet om relevante interessenter, etiske hensyn, og et forsøk på å skape og opprettholde sosial, miljømessig og økonomisk verdi.

Selv- og kontekstuell bevissthet

Babson MBA-kandidater forstår deres følelse av formål, identitet og kontekst, og bruker denne forståelsen til å informere sine beslutninger.

Funksjonsdybde med integrert evne

Babson MBA-kandidater trekker på dyp funksjonell kunnskap og flere funksjonelle ferdigheter og perspektiver samtidig for å danne omfattende responser på forretningsmessige utfordringer og muligheter.

Managing i et globalt miljø

Babson MBA-kandidater gjenkjenner og evaluerer globale muligheter samtidig som de integrerer kulturelle kontekster og kompleksiteter forbundet med å administrere i et globalt miljø.

Lederskap og teamarbeid

Babson MBA-kandidater utøver passende lederskap, verdsetter ulike perspektiver og ferdigheter, og samarbeider for å oppnå organisatoriske mål i et skiftende miljø.

Fremme karrieren din

Babson-kandidater gjør en forskjell som entreprenørledere i bedrifter som spenner fra Fortune 500-selskaper, inkludert Fidelity Investments, Amazon.com, CVS Health, Walmart og Boston Scientific, til et bredt utvalg av dynamiske oppstart.

Hver Babson-kandidat er velkommen til et levende alumni-samfunn - mer enn 40.000 mennesker i mer enn 115 land og alle 50 amerikanske stater - som gir gode muligheter til å få tak i et profesjonelt globalt nettverk, gjøre pågående karriereforbindelser, gå videre i din bransje, bytt til en annen, eller en partner på nye forretningsforetak.

Prøvetaking av klasse av 2016 heltid MBA arbeidsgivere

AMAZON / APPLE / ATHENAHEALTH / BOOZ ALLEN HAMILTON / BRIGHT HORIZONS / CITIGROUP / CVS SUNDHET / UTFØRING SYNTHES / EF (EDUCATION FIRST) / EMD SERONO / EY / FACEBOOK / FIDELITY INVESTMENTS / GE VENTURES / GOOGLE / HASBRO / INSTRUMENTATION LABORATORY / LEANBOX / MERCER CONSULTING / NORTHERN POWER SYSTEMS / OCEAN SPRAY / ORACLE CORPORATION / PA CONSULTING GROUP / PWC / SANTANDER BANK / STAX / UNITEDHEALTH GROUP / VAYNERMEDIA / WALMART MÉXICO Y CENTROAMÉRICA / VERDENSBESKRIVELSE KAPITAL

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Mars 2019
Okt. 2019
Duration
Varighet
21 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
87,000 USD
Totalt undervisning, omtrent
Information
Deadline
Locations
USA - Wellesley, Massachusetts
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mars 2019
USA - Wellesley, Massachusetts
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Okt. 2019
USA - Wellesley, Massachusetts
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen