Den CMBA gir mulighet for enkeltpersoner til å fremme sin karriere i bedriftsledelse, samt for utøvere å skjerpe deres business management ferdigheter og kunnskap.

Programmet har tiltrukket seg en høyt motivert fellesskap av studenter fra ulike faglige bakgrunn og arbeidserfaring. Vi bringer sammen erfarne, engasjerte og kvalifiserte forelesere for å sikre en innovativ, program-orientert og tverrfaglig program. Den CMBA er enestående fordi den har beholdt de beste funksjonene til den tradisjonelle MBA kombinert med moderne funksjoner som kreves av dagens bedriftsledere.

PROGRAM DETALJER

Den CMBA er et masterprogram ved kurs arbeid over en minimum varighet på 18 måneder, som er en tilsvarende studie av et minimum av fem semestre. Programmet er strukturert i tre moduler, hver definere en bestemt funksjonelt område av studien. Modulene er delt inn i Core, Valgfag og forskning.

The Core Module gir grunnlaget for en generell virksomhet utdanning og en generell oversikt over forretningsdrift. Studentene er pålagt å ta totalt åtte obligatoriske kurs for å sikre studentene har et felles kunnskapsnivå i de grunnleggende av virksomheten.

Den valgfri modul oppfordrer studenter til å utforske ideer og for å ytterligere undersøke ledelsesmessige problemstillinger. Studentene er pålagt å ta totalt fem kurs og får lov til å velge noen fem kurs fra denne komponenten for å matche sine interesser eller karriere behov.

Forsknings Module er den siste komponenten i den CMBA programmet, som består av Corporate Business Project. Det krever at elevene demonstrere en kritisk tilnærming til mangement problemer og å relatere konkrete problemstillinger for å utvide studentenes ledelse perspektiver.

INNTAKSKRAV

For opptak til programmet, må en kandidat oppfylle følgende kriterier:

  • En bachelorgrad med minimum CGPA på 2,50 eller; - En bachelorgrad eller tilsvarende, men CGPA mindre enn 2,50 kan tas opp med forbehold om minimum fem års arbeidserfaring i det aktuelle feltet eller, - Andre tilsvarende kvalifikasjoner som er godkjent av Senatet - For internasjonale studenter, er en IELTS score på 6,0 kreves i tillegg til kravene over inngangs.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
18 måneder
Heltid studier
Pris
22,760
RM30, 080,00 for internasjonale kandidater.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato