Generelt

a) KL Universitetet opererer i semesteret mønster. b) Universitetet utmerkelser Bachelor of Business Administration og Bachelor of Hotel Management for under kandidats. c) Studiereglementet godkjennes av lærerrådet.

akademisk kalender

a) Hvert studieår er delt inn i to semestre nemlig., Semester I og Semester II. b) Universitetet kan også tilby kurs om sommeren omtalt som sommersemesteret. c) Faglig Rådet godkjenner planen for faglige aktiviteter for et studieår, inklusive datoer for registrering, klasse tester og omfattende undersøkelser etc. som skal være nevnt i den akademiske kalenderen av året. d) Normalt et semester består av 90 undervisningsdager.

Registrering

a) En student (nylig innrømmet eller på ruller) har å melde seg på et kurs på dagen for registrering for hvert semester. Studenter unnlater å melde seg på kurset vil ikke få lov til å delta i klassene. Det er ansvaret til den enkelte student å melde deg på semester. b) Normalt skal tillates ingen sen registrering. Men vurderer noen overbevisende grunn, en student kan tillates for sen påmelding (innen en uke etter oppstart av semesteret) med forhåndsgodkjenning. I slike tilfeller sen registrering kan gjøres opptil sju dager med betaling av nødvendige bot på Rs.500. Studentene skal få lov til å registrere bare hvis de har: (i) fjernet alle avgifter, utestående kontingent av, Universitetet og / eller Hostel av tidligere semestre, (ii) Betalt alle foreskrevet gebyr for inneværende semester, og (iii) Ikke vært debarred fra å registrere for en bestemt periode på disiplinære eller annen grunn. d) Universitetet har rett til å nekte registrering dersom en elev ikke slår opp på dagen for registrering. e) Normalt er en student ikke lov til å trekke seg fra obligatoriske kurs fastsatt av universitetet. f) Universitetet forbeholder seg retten til å avbryte registreringen av en student fra et kurs eller semester eller debar fra graden av disiplinære grunner.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurs fra K L University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Juli 2020
Duration
5 år
Heltid studier
Pris
105,000 INR
BBA år I.
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Juli 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato