Å arbeide med en luftfart MBA er en utrolig måte å åpne opp nye muligheter for flyplassen administrasjon og virksomheten for å styre verdens luftveier. Med denne spesialiseringen kan du få grunnlag av kunnskap som gjelder de problemene og utfordringene som står overfor flygens verden.

Kursene er laget for å gi den kompetansen som ledere i luftfarten trenger å være konkurransedyktige i feltet. Som student i programmet skal du utføre dybdegående undersøkelser av utfordringene og de økonomiske prosessene som er unike for flybransjen. Læreplanen vil veilede deg gjennom et mangfoldig sett av ferdigheter og teknikker som hjelper deg med å etablere kompetanse i både den daglige driften av flyplassen og strategien på høyt nivå. Du vil også delta i detaljerte diskusjoner om sikkerhet, flysikkerhet og fremskritt i trafikkontrollteknologi.

Kursene er også bygd for å hjelpe deg med å forberede den amerikanske assosieringen av flyplassledere (AAAE) sertifisert medlemsundersøkelse. AAAE betegnelsen anses som en av de mest prestisjefylte skillene innen luftfart, noe som gjør dette programmet til et utrolig startpunkt for videre faglig utvikling.

Denne spesialiseringen vil forberede deg til å forfølge mellom- og øverste ledelse stillinger med:

 • Flyplasser
 • Flyselskaper
 • Fastbaserte operatører
 • Offentlige etater
 • Konsulentfirmaer

Følgende kurs er påkrevd for å fullføre en online luftfart MBA (i tillegg til kjernen læreplanen):

 • MBA 671 - Operasjonell luftfartsorganisasjon
 • MBA 675 - Flyplassoperasjoner
 • MBA 678 - Spesielle emner i Aviation Management

Lynn online MBA er et respektert program, rangert Topp 10 i regionen ved South Florida Business Journal, nasjonalt rangert av US News og World Report, og anses å være en av de beste online MBA-programmene i Florida. Lær av credentialed, oppmerksomt fakultet med virkelige forretningsopplevelser i et samarbeidende, praktisk og fleksibelt nettformat.

Velg en av ni spesialiseringer, som bringer din appell i en stadig skiftende, personlig tilpasset markedsplass. Etter hvert som du får lederegenskapene du trenger for å forfølge lederstillinger, vil du delta i diskusjoner i et lite virtuelt klasseromsinnstilling på mellom 10-15 studenter, tegning av personlige og faglige erfaringer.

Ikke bare tilbyr Lynn online MBA deg fleksibiliteten til å lære online uten å måtte pendle eller logge inn på bestemte tider av dagen, vi gir deg friheten til å starte og fullføre utdannet opplæring på bare ett år, slik at du blir værende relevant og frisk i ditt nåværende eller nye felt. Arbeid på heltid mens du etablerer deg som en bedriftsleder med avansert, anerkjent grad fra et program akkreditert av International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE).

Kom i gang i dag ved å søke på vårt MBA-program uten GMAT eller GRE-eksamen som kreves for opptak. På Lynn verdsetter vi arbeid og livserfaring og tror at vi fanger drevne, høyt intellektuelle studenter uten denne veikryssen for å handle i sin karriere.

Nå, mer enn noensinne, spiller økonomiske bekymringer en rolle i sin beslutning om å forfølge en avansert grad. Vi tilbyr et konkurransedyktig online MBA-program i et akselerert tempo som vil gi deg kursene du trenger for å gjøre de trekkene du vil ha i din karriere.

MBA Foundation Kurs

 • Graduate Orientation Seminar
 • Ledelse og ledelse av organisasjoner
 • Markedsføringsledelse i en global økonomi
 • Ledelsesregnskap
 • Økonomistyring
 • Driftsadministrasjon
 • Strategisk ledelsesseminar

Grunner til å følge et års MBA på nettet

Noen skoler, som Lynn University , har tatt samme prinsipp og brukte det på sine tilbud på nettet. Det er flere grunner til at en ettårig MBA på nettet presenterer en utrolig praktisk måte å tjene en profesjonell legitimasjon som fortsatt er integrert i karriereutvidelsen i mange bransjer.

fleksibilitet

En ettårig online MBA gjør det mulig å forfølge en avansert grad fra komforten av ditt eget hjem, og med en tidsplan som passer ditt liv.

Akselerert tempo

Siden programmet kan fullføres på ett år, betyr det enda mindre tid før du kan begynne å nyte fordelene ved en ny legitimasjon og utforske nye karrieremuligheter.

Jobbe fulltid

Uten behov for å pendle til campus eller delta på klasser på en planlagt tid, kan elevene lage en tidsplan som gjør at de kan ta hensyn til både deres personlige og profesjonelle liv, og opprettholde sin nåværende jobb.

Undervisningsbesparelser

Selv om nettbasert utdanning noen ganger er et rimeligere alternativ til campus, kan studenter som forfaller et års MBA på nettet, dra nytte av ytterligere redusert undervisning over tradisjonelle programmer.

Lynn University Online MBA

Lynn University er en av skolene i forkant av denne nye strukturen, og tilbyr en ettårig online MBA som kan fullføres helt off-campus til en rimelig undervisningsrate.

Program undervist i:
 • Engelsk
Lynn University

Se 8 flere kurs fra Lynn University »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
Contact school
Duration
1 - 4 år
Deltid
Pris
27,380 USD
Deadline
Contact school
Etter sted
Etter dato
Startdato
Contact school
Sluttdato
Contact school
Søknadsfrist
Contact school

Contact school

Location
Søknadsfrist
Contact school
Sluttdato
Contact school