Asiatisk mba

INSEEC Paris

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Asiatisk mba

INSEEC Paris

Asiatisk MBA

Den asiatiske MBA vil tilby deg et interaktivt læringsmiljø som gir deg god innsikt og forståelse for ulike asiatiske markeder. Det vil utvide ditt perspektiv og evne til å bedre forstå og møte ulike utfordringer i disse voksende og fremvoksende markeder.

MBA er et internasjonalt program, undervist på engelsk, noe som gir deg muligheten til å studere på to kontinenter:

Fra oktober til desember: kurs på Paris 'campus.
4 til 5 måneder med kurs basert i Beijing eller Shanghai.
5 til 6 måneders internship.


RANY PATOUT

Program Director


AKADEMISK VISJON


Denne MBA, undervist på engelsk, fokuserer på analysen av bestemte asiatiske markeder, nemlig japansk, koreansk og kinesisk. Det vil også forberede deg til å lære og mestre verktøyene for å administrere og operere i hvert av disse svært spesifikke markedene på ulike felt (historisk, politisk, juridisk, økonomisk og kulturell).


Teorier sammen med anvendt kunnskap, gjennom suksesshistorier om selskaper som driver forretninger i Asia, vil bli introdusert og analysert.

PROGRAMMÅL


Du vil få spesialiserte ferdigheter og praktisk kunnskap om asiatiske markeder med fokus på en grundig analyse av casestudier og suksesshistorier fra internasjonale selskaper som går inn i dette utfordrende området.


Takket være din sterke interesse og tiltrekning for denne regionen på verdensmarkedet, kan du utvikle og forhandle prosjekter og kulturelt forstå forretningspraksis i disse landene.


Dette MBA-programmet vil gi deg noen forretningsområder kunnskap, som finansiering av virksomheten, import / eksport lovgivning, interkulturelle forhandlinger, tolllovgivning og internasjonal markedsføring i Asia, samt kinesisk språk leksjoner.

ARBEIDSMULIGHETER


På et profesjonelt nivå vil du kunne bruke og oppleve verktøyene og nøklene overlevert til deg for å sette pris på alle de store mulighetene som tilbys av asiatiske markeder.


Sysselsettingsmuligheter varierer fra å bli internasjonale entreprenører i forskjellige asiatiske land innen import og eksport, eller som handelsforskere i asiatisk forretningsutvikling. Det er også internasjonale karrieremuligheter i markedsføring, salg, innkjøp og distribusjon av varer, handelsrådgivning eller som asiatisk prosjektleder.


Dessuten kan kandidater med høyt nivå kunnskap om asiatiske markeder ha muligheter i internasjonale institusjoner som WTO, OECD og APEC.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Frankrike - Paris, Île-de-France
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen