Aros Mini MBA

Aros Business Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Aros Mini MBA

Aros Business Academy

1

Den internasjonale Mini MBA (online)

La professor Steen Hildebrandt veilede deg gjennom MBA-disiplene
Professor Steen Hildebrandt er trolig Danmarks mest kjente navn når det gjelder ledelsen. Det er derfor ingen tilfeldighet at det var han vi ba om å designe Aros Mini MBA .

Hildebrandt har lagt byggeklossene, valgt hovedinnholdet og håndplukket noen av de mest kompetente instruktørene. Sammen har vi utviklet en ambisiøs læringsprosess som gir deg faglig og praktisk kunnskap om ledelsen og sikrer din personlige utvikling som leder.

Hva er en Mini MBA?
En Mini-MBA er en mulighet for å utvide ditt perspektiv som leder der du vil bli introdusert til de klassiske MBA-disipliner.

Vi har gått sammen med en av de ledende tenkene i ledelse, professor Steen Hildebrandt. Fordi når det gjelder kravene til en MBA, vet han alt. Han har sørget for å inkorporere de tradisjonelle MBA-prinsippene i vår Mini MBA . Derfor kan vi stolt si at Aros Mini MBA har et profesjonelt nivå som er verdig til MBA-navnet.

Du vil bli medlem av den eksklusive Aros Management Club
Som deltakelse på Aros Mini MBA får du et eksklusivt medlemskap i Aros Management Club hvor du etter ditt Mini MBA-program vil bli jevnlig oppdatert om aktuelle problemer og emner. På Aros Management Club får du gratis tilgang til forelesninger og masterklasser med toppledere og eksperter. Du vil få invitasjoner til de eksklusive ledelsesarrangementene med like-minded. Og du vil få god mulighet for nettverk med resten av medlemmene.

Dine fordeler med en Aros Mini MBA

  1. Du vil legge ned et solidt praktisk og teoretisk grunnlag for dine lederegenskaper som du kan fortsette å komme tilbake til og trekke på gjennom hele karrieren din.
  2. Bare med Aros Mini MBA vil du delta på en muntlig eksamen og motta personlig tilbakemelding. Du vil bli undersøkt av et av programmets høyt kompetente lærere og Aros Business Academy treningsleder.
  3. Vi sørger for at du kontinuerlig oppdateres med den nyeste kunnskapen i ledelsen. På grunn av medlemskapet i Aros Management Club får du gratis tilgang til forelesninger og masterklasser med toppledere og eksperter etter at programmet er avsluttet.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Danish
Aros Business Academy

Sist oppdatert October 9, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Duration
Varighet
1 - 6 måneder
Deltid
Price
Pris
2,200 USD
Information
Deadline
Locations
Dates
Videoer

The International Mini MBA: "Are you ready to become a GREAT leader?"