Les den offisielle beskrivelsen

Shanghai Jiao Tong University Antai College of Economics and Management er allment anerkjent som en av Kinas ledende virksomhet høgskoler. Rangert 39nde blant globale MBA-programmer i 2016 av Financial Times og Top3 i lønnsvekst for tre år på rad, er det Antai MBA den første MBA-programmet i Kina for å bli triply akkreditert av AACSB, EQUIS og AMBA. Antai ligger i hjertet av Shanghai, Kina ubestridte forretninger kapital, og er konsekvent rangert blant de beste handelshøyskolene i Kina.

Antai International MBA (IMBA) Program Oversikt

Den IMBA programmet på ACEM er unikt ved at det tilbyr studentene et globalt perspektiv med en kinesisk fokus, utnytte utenlandske professorer, utvekslingsprogrammer og kurs undervist utelukkende på engelsk. Vårt program tiltrekker øverste innenlandske søkere som lærer sammen med internasjonale kolleger og utvekslingsstudenter. Den IMBA er ideell for MBA-kandidater som søker å forstå både østlige og vestlige standarder i næringslivet, blir en viktig fordel som vår verden stadig mindre og sammen. Acem øker i mange forbindelser og samarbeid med universiteter over hele verden, støttet av den hundre år lange historie SJTU, som forbereder våre IMBA kandidatene til å møte behovene til den økonomiske globaliseringen med både solid faglig erfaring og moderne ledelsesteorier.


IMBA er en full-time to års program, med de tre første semestrene fokusert på intensiv, tankevekkende klasserom studie, praksisplasser eller utenlands utvekslingsprogrammer og fjerde semester for avhandling.

IMBA programmet vedtar internasjonale standarder på mange måter: Kurs og lærebøker, undervisningsmetoder, og fakultetet utvalg, med internasjonalisering være viktig funksjon i vårt program gjennom internasjonale kurs med alle foredrag levert i engelsk, internasjonalt fokus på både innenlandske kinesiske og multinasjonale selskaper ' case-studier, internasjonale fakultetet med professorer fra ulike verdenskjente universiteter og multinasjonale selskaper, internasjonale klasser med mer enn 1/3 av studentmassen er internasjonale studenter, og internasjonale muligheter med sponset utvekslingsprogrammer til dusinvis av universiteter utenfor Kina. SJTU sin ACEM IMBA utvider virksomheten stiftelser og forbereder kandidatene for suksess i det 21. århundre.

Mål av IMBA Program


- Utstyre studentene med teoretisk og praktisk kunnskap for å møte kravene til både nasjonale og internasjonale bedrifter

- Utvikle studentenes faglige og personlige ferdigheter til å administrere strategisk og lykkes i et stadig skiftende miljø


- Dyrke studentene til å bli toppledelsen talenter og profesjonelle ledere med et internasjonalt økonomisk visjon

Stipend

Ytelsesbasert stipend:

Full, halvparten, og delvis stipend tilbys til nesten 20% av MBA-studenter, basert på faglige prestasjoner og programdeltakelsen.


Bedriftens Stipend:

Det er et begrenset antall stipender gitt til studenter basert på deres søknad, inkludert arbeidserfaring, testresultater, og undergraduate poster.


GMAT Scholarship:

Søkere med GMAT score på 730 eller høyere er tildelt 50% undervisning stipend

Resultater av 680-729 er tildelt 25% undervisning stipend

Resultater av 630-679 tildeles RMB 20.000 stipend

Entre & Application

Lavere grad & Work Experience

En godkjent bachelorgrad pluss 2 års fulltids arbeidserfaring.

TOEFL / IELTS

  • TOEFL: 90 (internett-basert);
  • eller IELTS: 6.0;
  • eller Bachelor of English
  • eller mottatt en Bachelor i et engelsk undervisningsopplegg

GMAT

  • For internasjonale søkere det er ingen terskel poengsum krav, men søkere med score på over 580 gis preferanse.
  • GMAT koden for IMBA programmet er 6QS-5C-55.

Avskrift eller akademisk bakgrunn

Offisiell avskrift bærende universitet stempel eller segl er nødvendig for søknaden.

Sysselsetting historie

Liste over full og deltidsarbeid historie er nødvendig for søknaden. Full beskrivelse av tidligere sysselsetting historie, inkludert kjernen ansvar, er de fleste betydelige utfordringer og prestasjoner anbefales.

CV / CV

Mest oppdaterte CV kreves for søknad

Brev av referanse

2 Brev av referanse kreves fra nåværende veiledere eller professorer

essays

500 ord essay skrevet på engelsk

intervjuer

Individuelle intervjuer etter invitasjon

Inngangspris

Ikke-refunderbart gebyr på RMB 800 eller US $ 130

online søknad

http://mba.sjtu.edu.cn/mba/en/login.html

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
248,000 CNY
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato