AACSB Accredited

Master of Business Administration (MBA)

CSU Long Beach gir et AACSB-akkreditert 48-studie MBA-program. I tillegg, som en av de få California-medlemsskolene i det landsdekkende Graduate Management Admissions Council (GMAC), er MBA-programmet i forkant med raffinering av utdannet utdanning. Det er flere MBA-programmuligheter tilgjengelig for studenter, inkludert MBA, fullt ansatt MBA (FEMBA) -programmet og det ettårige akselererte MBA-programmet. Alle programmer tillater kandidater å forfølge høyere studier mens de holder personlige og karriereforpliktelser.

Accelerated MBA

Den akselererte MBA (AMBA) gir studentene mulighet til å tjene en MBA-grad på ett år. Programmet består av fem kvartalslignende økter, hvor studentene går på heltid, mandag til torsdag, og fullfører vanligvis to til fire klasser per økt. Studentene går gjennom intensiv-studiet i lockstep format og tjene en MBA fra en AACSB International akkreditert college. Foreløpig er studentene kun innlagt for høstens startdato.

program Administration

Studenttjenester og programadministrasjon for AMBA (klassegodkjenning, betalinger, bokfordeling, osv.), Utføres av universitetets høyskole- og utvidelsestjenester (UCES). Studentrådgivning og alle andre faglige funksjoner styres av MBA-kontoret i Business Administration. Mens studentene er registrert for klasser gjennom UCES, er graden tildelt av Business Administration.

Programfinansiering

Den akselererte MBA er et økonomisk selvstøttet, ikke-subsidiert program som ikke finansieres eller støttes av statens skatteinntekter. Hvis du planlegger å bruke en avgift for veteranavgift eller annen form for avgift, vennligst kontakt programkoordinatoren eller UCES før du registrerer deg.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra California State University Long Beach College of Business Administration »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist