Akselerert MBA-program

Generelt

Programbeskrivelse

Master of Business Administration (MBA)

CSU Long Beach gir et AACSB-akkreditert 48-studie MBA-program. I tillegg, som en av de få California-medlemsskolene i det landsdekkende Graduate Management Admissions Council (GMAC), er MBA-programmet i forkant med raffinering av utdannet utdanning. Det er flere MBA-programmuligheter tilgjengelig for studenter, inkludert MBA, fullt ansatt MBA (FEMBA) -programmet og det ettårige akselererte MBA-programmet. Alle programmer tillater kandidater å forfølge høyere studier mens de holder personlige og karriereforpliktelser.

Accelerated MBA

Den akselererte MBA (AMBA) gir studentene mulighet til å tjene en MBA-grad på ett år. Programmet består av fem kvartalslignende økter, hvor studentene går på heltid, mandag til torsdag, og fullfører vanligvis to til fire klasser per økt. Studentene går gjennom intensiv-studiet i lockstep format og tjene en MBA fra en AACSB International akkreditert college. Foreløpig er studentene kun innlagt for høstens startdato.

program Administration

Studenttjenester og programadministrasjon for AMBA (klassegodkjenning, betalinger, bokfordeling, osv.), Utføres av universitetets høyskole- og utvidelsestjenester (UCES). Studentrådgivning og alle andre faglige funksjoner styres av MBA-kontoret i Business Administration. Mens studentene er registrert for klasser gjennom UCES, er graden tildelt av Business Administration.

Programfinansiering

Den akselererte MBA er et økonomisk selvstøttet, ikke-subsidiert program som ikke finansieres eller støttes av statens skatteinntekter. Hvis du planlegger å bruke en avgift for veteranavgift eller annen form for avgift, vennligst kontakt programkoordinatoren eller UCES før du registrerer deg.

Sist oppdatert sep. 2017

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The College of Business Administration er et undervisnings-læring fellesskap av forskere som faglig og profesjonelt forbereder en mangfoldig studentmasse å utmerke seg i et dynamisk globalt miljø. Vi ... Les mer

The College of Business Administration er et undervisnings-læring fellesskap av forskere som faglig og profesjonelt forbereder en mangfoldig studentmasse å utmerke seg i et dynamisk globalt miljø. Vi søker å bli den College of Choice for økonomistudenter i Sør-California ved å tilby høy kvalitet læring og forskningsmiljø med et globalt perspektiv og bidra til regional økonomisk utvikling. Grunnleggende Tall og fakta The College of Business Administration (CBA) er en av de syv høgskolene i California State University, Long Beach (CSULB). Som den største enkelt-campus av California State University-systemet, er CSULB en omfattende, fireårig institusjon som ble etablert som den Los Angeles-Orange County State College i 1949 for å tjene områdene Orange County og sørøstlige Los Angeles County. Business studier ved California State University, begynte Long Beach i 1949 med 24 forretninger studenter og fire ansatte, regnskap for en sjuendedel av campus befolkningen. Bedriftsøkonomi var en del av Social Science Division fra oppstarten fram til 1957, da divisjonen ble omdøpt til Division of Business and Social Sciences. I 1958 ble de to fagområdene splittet og Business Administration en divisjon i sin egen rett, med Dr. S. Austen Reep som grunnla dekan. På midten av 1960-årene, hadde handelshøyskole nær 3800 økonomistudenter, 29 fulltids ansatte, og 13 på deltid. I dag, College of Business Administration er hjem til nesten 5000 forretninger majors, deriblant ca 400 studenter og 140 heltids-ekvivalent lærere og ansatte. Minimér
Lang strand

Akkrediteringer

AACSB Accredited