Les den offisielle beskrivelsen

mba

Accelerert ettårig hybrid MBA

  • 12 måneders program med online og på stedet kurs
  • Konsentrasjoner i strategisk helseforvaltning og strategisk forretningsforvaltning
  • GMAT dispensasjoner tilgjengelig basert på erfaring og / eller akademiske legitimasjon
  • Meritbaserte stipendier tilgjengelig

Mål for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder studentene for lederstillinger i ulike typer organisasjoner. Programmet bygger på kjernevirksomhetskompetanse og funksjonell spesialisering for å formidle studentens beslutningsanalyseferdigheter og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Inntakskriteriene

Søkere for opptak til MBA-programmet må ha en baccalaureate grad fra en akkreditert institusjon. Ingen spesifikke grunnkursstudium er nødvendig for opptak, og det er heller ikke noe spesifikt emne for bachelorstudier som anbefales for de studentene som planlegger å forfølge disse grader. Undergraduate majors representert i MBA-programmet inkluderer, men er ikke begrenset til, business, utdanning, natur- og samfunnsvitenskap, ingeniørfag, humaniora og sykepleie.

Alle søknader om opptak vurderes på grunnlag av egne verdier, med vekt gitt til styrken av studentens tidligere akademiske ytelse, poeng oppnådd på GMAT, faglige erfaringer som indikerer økende ansvarsnivå og annen relevant informasjon som kandidaten til Opptak kan gi opptakskomitéen.

Søkere for opptak er pålagt å ta Graduate Management Admission Test (GMAT), som administreres av Graduate Management Admissions Council (GMAC). Søkere oppfordres til å ta GMAT i god tid før de søker på et utdannet program. For å planlegge en avtale for å ta GMAT, kan søkere ringe 1-800-462-8669 eller besøke GMAC nettsiden på www.mba.com. Poeng oppnådd på GRE eller LSAT er også akseptabelt i stedet for GMAT. I tillegg er testen av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) eller International English Language Testing System (IELTS) undersøkelse krevd av internasjonale søkere og kan vanligvis ikke fravikes.

GMAT Waiver Regler

GMAT vil bli fraviket for Zarb School of Business grunnskole studenter tjene minst 3,2 GPA i sitt BBA program. GMAT vil også bli fraviket for Hofstra Honours College Graduates and Associates med et minimum GPA på 3,2. Det vil også bli vurdert å fravike GMAT-poengene for bedriftsundergraduates som har tjent minimum 3,2 GPA fra en annen AACSB-skole. Kvalifisering av slike fravik vil bli vurdert på forespørsel. Enhver student som søker et stipend må fortsatt sende inn en GMAT-poengsum eller ha en GPA på minst 3,6. GMAT-kravet kan også fravikes for kandidater med betydelig år med progressiv arbeidserfaring. Berettigelse til slike arbeidsopplæringsbaserte dispensasjoner vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle for kvalifiserte søkere under denne kategorien.

Intern programoverføring

Studenter tatt opp til en av MS Business-programmer som velger å overføre til Flex MBA-programmet må ha fullført 18 studiepoeng av utdannet arbeid i MS-programmet de har blitt tatt opp og oppfyller opptakskravene til MBA-programmet.

Overføring av kreditt

Muligheter for å overføre kreditt fra andre institusjoner til MBA-programmet er begrenset, og bare kursarbeid utført på AACSB-akkreditert skoler vil bli vurdert. Maksimalt 9 semester timer med kjernekompetanse nivå vil bli vurdert for overføringskreditt. Kandidatoverføringskreditt i dette programmet er alltid begrenset for å sikre at minst 27 kjernekompetanse og høyere nivåkreditter tas i bruk.

Statut for begrensning

Alle studiepoeng som kreves mot MBA-graden, må oppnås innen fem år fra og med datoen for gjennomføring av det første kurset som gjelder for graden. Unntak vil bli gjort for enhver periode med intervenert militærtjeneste. MBA-studenter i Frank G. Zarb Business School som ikke har noen opptreden på skolen i en periode på 15 måneder eller mer etter avsluttet semester, inkludert sommersesjoner, kan bli pålagt å søke om tilbaketaking og følge kravene sett Fremover i studietidsbulletinen i kraft ved slik tilbaketaking.

Program Krav - Semester timer: 41-48

En rekke 41-48 semester timer er nødvendig for MBA-graden i alle hovedfagene bortsett fra profesjonell regnskap, som har en rekkevidde på 62 til 69 semester timer.

Tidligere kursarbeid er evaluert av Graduate Programs Office ved Zarb School of Business etter studentenes opptak. Noen resepsjonsverksteder, kjernekompetanse og avanserte kjernekurs kan fravikes basert på tidligere akademisk arbeid, og dette vil avgjøre det totale antall workshops og semester timer som kreves for MBA-graden. Ingen kreditt vil bli tillatt for kjernekompetanse eller oppgradere kurs med D karakterer. Disse kursene må gjentas.

MBA-programmet i informasjonssystemer består av følgende krav:

  • Kjernekompetanse (2-6 sh)
  • Avansert Core (21-24 sh)
  • Den store konsentrasjonen (15 sh)
  • Capstone Integrative Course (3 sh)

Engelsk ferdighetskrav for internasjonale studenter

I tillegg kreves nyopptakte internasjonale studenter å ta en engelsk plassering eksamen i høst og vår orientering. Eksamen består av en kort skriftlig oppgave på et tema av generell interesse og en standardisert test, inkludert lytteforståelse, grammatikk og leseforståelse. Resultatene blir gjennomgått av fakultetet for språkfag i Hofstra engelsk språk, som bestemmer om elevene må ta ELP 235 (2,0 sh). Alle internasjonale studenter som er plassert i ELP 235 (2,0 sh) må fullføre kurset i løpet av det første semesteret der de starter et MBA / MS-program og må ha en karakter på P (Pass). ELP 235 (2,0 sh) har ingen gradskreditt. Et gebyr tilsvarende 2,0 sh belastes for dette kurset. En karakter på P (pass) er nødvendig eller kurset må gjentas følgende semester. Samme gebyrekvivalent belastes for det gjentatte kurset.

Program undervist i:
Engelsk

Se 16 flere kurs fra HOFSTRA UNIVERSITY »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato