Ekspertene er enige: Aerospaceindustrien har opplevd imponerende vekst over hele verden de siste årene, med store bidrag fra det sivile luftfartssegmentet. Samtidig har strukturen i hele næringen (flyselskap, industri, MRO, flyplasser, rom osv.) Blitt gjennomført dyp forandring ("åpen himmel", nye aktører, nye forretningsmodeller, ny teknologi, nye segmenter og markeder, jomfrufly av flere nye programmer), som alle øker betydelig internasjonal og internasjonal passasjerfart. Nye spillere kommer på scenen og rister opp markedet (GAFAM, BATHX).

Denne generelle veksten i industrien har vært drevet av dyktig arbeidskraft sammen med et gunstig forretningsmiljø (investering, innovasjon, etc.). Til tross for de mange mulighetene for luftfartsprosessorer, er de fleste luftfartsselskaper allerede overfor og vil møte problemer med talenthåndtering. Mens høyt kvalifiserte tekniske personer allerede jobber i bransjen, er det mangel på trente, erfarne luftfartsforvaltere med sterk lederskap og evne til å jobbe med de høyeste internasjonale standarder.

Teknologi er radikalt omforming av bedrifter og organisasjoner (roboter, forstørret virkelighet, additivproduksjon, sanntidsadministrasjon, IoT, Big Data

Dette programmet tar sikte på å gi en helhetlig forståelse av de viktigste trender som utvikler luftfartsmarkedet. Luftfartsindustrien opplever full effekt av VUCA-tider (flyktig, usikker, kompleks, tvetydig). Fremtidige ledere krever mye mer enn forretningskunnskap.

Hva er TBS Aerospace MBA?

The Aerospace MBA leverer en verdensklasse utdanning effektivt og praktisk for erfarne ledere som ønsker å utvikle sine internasjonale styringskompetanse og ledelse innen luftfart. Med en bevist suksess med nesten to tiår med erfaring med å utvikle høypresterende ledere, er Aerospace MBA det eneste generelle og internasjonale utøvende programmet i verden dedikert til luftfartsadministrasjon for næringsliv og den eneste spesialiserte MBA innen luftfart som akkreditert av AMBA.

Programmet er en transformativ opplevelse utviklet for yrkesarbeidere i midten av karriere (i gjennomsnitt 12 års yrkeserfaring), ofte med lederstillinger og / eller ansvar.

De fleste delegatene fortsetter å jobbe mens de studerer (Hub-alternativ) eller slutter å jobbe midlertidig for å oppleve full nedsenkning i Toulouse Aerospace-økosystemet (Long Haul-alternativ). De er begge deler av samme kohorte og lærer sammen gjennom hele programmet. Personlig oppmøte er nødvendig for direkte og rike personlige interaksjoner.

Selv om enkelte fjernundervisningsteknologier kan brukes, fokuserer Aerospace MBA på in-class og out-of-class aktiviteter for en komplett læringsopplevelse. Det samler toppledere fra ulike bakgrunner fra hele verden for å oppleve et utfordrende administrasjonsmiljø. Delegater tar en aktiv rolle i diskusjonene, og bringer deres erfaring inn i klasserommet for å berike læringen av kohorten som helhet.

Programmet strekker seg over 18 måneder, noe som gjør det mulig å ta en pause i mellom vilkårene. Den er designet for å gi deg den fleksibiliteten du trenger for å gjøre de valgene du vil ha og opprettholde balansen mellom arbeid og liv.

 • Sterk støtte fra Aerospace MBA team, fakultet, TBS avdelinger og alumner, slik at delegater kan fokusere på læring.
 • En robust pensum fokusert på lederutvikling og strategisk tenkning
 • Et samarbeidende læringsmiljø
 • Fleksibiliteten til å velge et planleggingsalternativ som passer dine behov
 • Et sterkt nettverk av alumner i Toulouse og utlandet
 • Et enkeltprogram som dekker hele verdikjeden (styring i flyproduksjon, flyplasser, flytransport, luftfart, rom)
 • En sjanse til å omfavne Aerospace MBA-opplevelsen i et tempo som passer deg
 • Valget mellom full nedsenking erfaring (Long Haul alternativ) eller grave dypt mens du tar forretningsferanser i mellom moduler (Hub alternativ)
 • Siden starten har Aerospace MBA-programmet blitt permanent akkreditert, og som følge av det gjør det mulig for våre deltakere og Alumni å dra nytte av spesielle tjenester fra AMBA

Hvorfor en Aerospace MBA og ikke en generell? To grader rullet inn i en!

Dette er et sentralt spørsmål. Aerospace MBA trener og forbereder ledere for luftfartsmiljøet.

Det har imidlertid alle nøkkelelementene i en vanlig generalistisk MBA som gir nøyaktig de samme grunnleggende som i en hvilken som helst toppkvalitets executive MBA. Selv om case-studier, materialer, eksempler og prosjekter er brukt til den brede luftfartssektoren, blir emner og innhold fra nærstående næringer injisert i programmet (Big Data, Artificial Intelligence, sirkulær økonomi, digital økonomi, start-ups, designtanking, ny mobilitet og transport ...)

Hvis du vil gjøre forretninger med flyselskapspartnere eller du vil gå videre innen flyindustrien, må du absolutt være tilpasset den. Det er det en spesialisert MBA gjør, og gir alle viktige konsepter, verktøy og de nyeste ledelsesverktøyene samtidig som du raffinerer strategisk tankegang og oppførsel i luftfartssystemet. Utvide ditt perspektiv: være spesialisert mens generalist og få to grader rullet inn i en.

Våre mål

Ikke bare vil du være midt i den største europeiske romfartsområdet, men du vil også få forelesninger fra internasjonale eksperter, dra nytte av erfaring i utlandet, og delta i tverrkulturelle prosjekter takket være de mange nasjonaliteter som deltar hvert år.

Da programmet også leveres i India i samarbeid med Indian Institute of Management i Bangalore (topprangerte i Financial Times), får du den unike muligheten til å bli kjent med dette blomstrende markedet.

Når du kobler deg til alumni, blir du koblet til ledere som befinner seg i mer enn 80 land rundt om i verden!

Dine resultater

Hvilken merverdi får du?

Et program utviklet for å øke karrieren din: Bygg et beriket CV takket være bedriftens oppdrag (praksisplasser / vanlige jobber) og spesialiserte spor. Lag din egen, skreddersydde MBA ved å velge de mest passende tempoet og spesialiserte sporene (Sequence 5, 6 eller 7), tilpasse læreplanen din og utvikle ferdighetene dine ved å jobbe med emner som styrker din kunnskap og kompetanse innen bestemte fagområder. Stå ut på markedet!

Sekvens

Med sin fleksible varighet (Long Haul eller Hub), er programmet perfekt designet for å gi tid til å lære de grunnleggende forvaltningen, samtidig som man skal leve med implementering og testing

Utvikle høypresterende ledere innen luftfart:

 • Styrking av ledelsen
 • Fremskyndende talent
 • Innlemme kulturelle forandringer
 • Utvikle arbeidsmuligheter
 • Utvide nettverk
 • Bygge kommersiell skikkelse

La din komfortson i et strukturert miljø

Som en doktorand bedre kjent som en delegat, får du oppleve luftfartsforvaltning i aksjon på internasjonalt nivå.

Klar for endring? Klar til å vokse? Du blir opplært, stimulert og utfordret gjennom hele programmet for å gjennomgå en transformasjonsprosess for å bli ansvarlig leder. Dette vil bli en livsforandrende opplevelse.

Du vil tilhøre et globalt nettverk, i stand til å lede og gjennomføre endringene som trengs for å tillate din bedrift å takle dagens og fremtidige utfordringer innen luftfart, luftfart og romindustri. Mobiliteten endrer seg, og du må være klar.

Karrieremuligheter

Arbeidsmiljø

 • Utmerkede professorer involvert i luftfartsspørsmål
 • Engasjere med internasjonal fakultet
 • Fakultetets sterke faglige bakgrunn letter kritisk tenkning
 • Peer læring er hjørnesteinen i programmet: du vil bli integrert i et nært samfunn med stor tidligere arbeidserfaring. Full nedsenkning, ingen fjernundervisning! Praktisk læring.
 • Et virkelig internasjonalt miljø: 15 nasjonaliteter per kohorte i gjennomsnitt
 • Et team av fagfolk fullt dedikert til programmet, som forblir i nær kontakt med deltakerne
 • International Student Services for å støtte livet ditt og gjøre opplevelsen enda større

Lederskapsutvikling

Dette programmet tar sikte på å:

 • Gi deg kunnskap om akademisk teori og forelesninger om lederskap
 • Gi det perfekte miljøet til å "lære ved å gjøre" og utvikle tilliten til å lede med integritet, motstandskraft og medfølelse
 • Ledelsesutviklingsaktiviteter lærer deg hvordan du skal være en etisk leder, hvordan du arbeider sammen for å oppnå et felles mål, hvordan du kan inspirere andre og lede selv under vanskelige forhold.
 • Q
 • Hands-on ledelsesaktiviteter

Opptak

Noen få fakta: I gjennomsnitt er deltakerne på MBAer rundt 26-28 i USA, og over 30 i Europa med minst 3 til 5 års arbeidserfaring. På Aerospace MBA er lederprofilene enda mer erfarne (i gjennomsnitt 12-15 års arbeidserfaring). Arbeidserfaring kreves for å få mest mulig ut av vårt program.

Søknadskrav:

 • En universitetsgrad (minst en bachelorgrad eller tilsvarende faglige / ikke-akademiske kvalifikasjoner)
  • Minst 5 års faglig / arbeidserfaring
  • Flytende engelsk (min 7,5 for IELTS, 800 for TOEIC, 600 for TOEFL)
  • GMAT anbefales for opptak

Hvem søker vi / delegaters profiler

Vi begrenser bevisst antall deltagere (40 maks.) For å maksimere rikheten i kohortenes samspill og skape en sterk følelse av å tilhøre Aerospace MBA-familien. Dette er avgjørende for å skaffe et høyverdig og livslangt faglig nettverk!

Din søknad bør gjenspeile din vilje til å tilpasse seg et flerkulturelt miljø og bidra til et lag. Fortell oss hvordan du skal bidra til TBS Aerospace-fellesskapet og hva du har tenkt å oppnå.

Vi leter etter høyt oppnådde deltakere:

 • hovedsakelig fra luftfartssektoren eller relaterte sektorer (*), men noen eksterne profiler - med en reell lidenskap for denne sektoren - er velkommen til å infisere "frisk luft" og nye perspektiver!
 • personer med høy potensielle eierstillinger eller funksjonelle roller med ledererfaring fra store organisasjoner eller små og mellomstore bedrifter
 • lidenskapelig om luftfartsspørsmål
 • ivrige etter å vokse til å bli strategi akseleratorer, game changers i et kundedrevet globalt nettverk
 • og / eller ansvarlig for å overføre høye standarder og verdier til sine lag.

(*) Luftfart, Flyselskap, Flyplass, Flyprodusent, Helikoptre, OEM, Droner, Forsvar, Rådgivning, IT, Underleverandører, MRO eller Automotive, Jernbaner, Transport, Industri, Nuclear

Vi verdsetter kandidater med:

 • En lidenskap for luftfart
 • Akademiske oppnåelser
 • Karriere fremgang
 • Profesjonell erfaring
 • Ledelsesmessige ferdigheter
 • Ledelsespotensial
 • Internasjonal eksponering
 • Spesifikke karrieremål
 • Gode ​​mellommenneskelige ferdigheter
 • Åpenhet og sterke verdier
Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert October 27, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
30,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Aerospace MBA: Boost your career in Aerospace