Les den offisielle beskrivelsen

Accelerated MBA

Moore-skolens AMBA er forretningsfokusert og karriereorientert. Du vil tilbringe halvparten av programmet som tar grunnkurs og kurs i vår globale forretningskjerne med noen av verdens beste handelshøgskolefakultet - et fakultet som har et globalt perspektiv og som er ledere i sine respektive fagområder.

Derfra får du muligheten til å fokusere i et område som samsvarer med dine individuelle karrieremål.

Programelementer

Business Foundation

Stiftelsen kurs er utformet for å gi et felles rammeverk for programmet og alle påfølgende kurs. Forretningsgrunnlaget pensum er designet for å tillate litt fleksibilitet fordi elevene har forskjellige bakgrunner og mål. Stiftelsen kurs inkluderer Beslutningsanalyse, finansiell og ledelsesmessig regnskap, global økonomi, styring av informasjonssystemer, styring av menneskelig kapital og lederskap. Forretningsstiftelsen adresserer behovet for bedriftsanalyse samt brede ledelses- og lederegenskaper.

Global Funksjonell Kjerne

Disse kursene fokuserer på beste forretningspraksis på tvers av fagområdene finans, markedsføring og forsyningskjede og driftsledelse fra et globalt perspektiv. Kursene integrerer funksjonell og internasjonal kompetanse i et interaktivt klasseromsmiljø.

Fokusområder

Moore School tilbyr en læreplan relevant for studenter og gunstig for sin karriere etter oppgradering. Studentene velger et område med fokus for å få kompetanse i et bestemt emne. Disse fokusområdene dekker ulike forretningsdisipliner på en grundig måte for å gi studentene en bedre forståelse av dagens forretningspraksis. En rekke læringsmetoder benyttes, inkludert konsulentprosjekter og opprettelse av forretningsplaner, avhengig av hvilket fokusområde som er valgt. Fokusområder tilbys:

  • Global Supply Chain og Operations Management
  • Human Resource Management
  • corporate regnskap
  • entreprenørskap
  • Marketing Analytics
  • Daglig ledelse

Capstone Experience

Capstone kurset er designet for å integrere materiale dekket gjennom hele programmet. Et sentralt formål med dette kurset er å skape kritiske tenkemåter og utvikle et strategisk perspektiv. Det krever samarbeid, kommunikasjonsevner og involvering i utfordrende prosjekter og simuleringer. Capstone kurset gir eksponering for saker som adresserer noen av de mest presserende problemene som står overfor næringslivet i dag, samt eksponering for kompleksiteten i forretningsmiljøet, rollen som etisk lederskap og typen interessentinnflytelse.

Opptakskrav

Søknaden om opptak ber om generell personlig og kontaktinformasjon, faglig og sysselsettingsinformasjon, samt informasjon relatert til en søkeres deltakelse i enkelte organisasjoner (det vil si amerikanske væpnede styrker). Selv om ikke all informasjon er nødvendig, oppfordrer vi deg til å gi så mye informasjon som mulig som noen av dataene er relevante for bestemte fellesskapsmuligheter (dvs. Peace Corps Fellows).

Profesjonell arbeidserfaring

En kandidat arbeidserfaring vurderes grundig fordi det ofte er en gyldig forutsetning for ikke bare kandidatens akademiske suksess i programmet, men også hans eller hennes suksess fra et karriereforvaltningsperspektiv. Derfor anbefales det sterkt at kandidatene har minst to eller flere års heltid, post-bachelor, profesjonell arbeidserfaring. Søkeren er pålagt å inkludere et CV som en del av den elektroniske søknaden.

Skulle en kandidat som har færre enn to års arbeidserfaring søke påmelding, anbefaler vi på det sterkeste at kandidaten markerer lederskapserfaring, samt deltid, frivillig eller annen faglig arbeidserfaring (praktik, samarbeid osv. .) i søknaden.

Essays

Søknaden krever også en oppgave om hensikt (maksimum 500 ord) som skal skissere hvorfor du vil tjene AMBA-graden. I tillegg er det korte essay spørsmål å svare på. Du kan også legge til et personlig essay hvis du vil dele tilleggsinformasjon for opptakskomiteen for å vurdere.

Støttende dokumenter

Grunnleggende ytelse (transkripsjoner)

En opptjent lavere grad fra en akkreditert institusjon er pålagt å bli vurdert for opptak til AMBA-programmet. En grad i virksomheten er ikke nødvendig. Søkere fra alle større er oppfordret til å søke som vi verdsetter mangfoldet i våre kohorter.
Transkripsjoner fra alle institusjoner som deltar, må sendes til Darla Moore School of Business som en del av opptaksprosessen. Disse dokumentene må sendes til Moore Schools Graduate Division i en forseglet konvolutt fra den respektive institusjon. Moore School har tilgang til transkripsjoner av USC-kandidater; Ingen videre tiltak er nødvendig hvis University of South Carolina var den siste skolen du deltok på.

Den gjennomsnittlige lavere GPA-graden for en kandidat fra en amerikansk institusjon er fra 3,0 til 4,0.

Graduate Opptak Test (GMAT eller GRE)

Søkere må gi en gyldig (fem år eller færre) opptak test. Søkeren kan gi en av følgende alternativer:

  • Graduate Management Admissions Test (GMAT): GMAT består av verbale, kvantitative, skriftlige og analytiske seksjoner. Det forventede GMAT-gjennomsnittet for AMBA-programmet er 630-650 (maksimum poengsum er 800).

  • GRE General Test (GRE): GRE er sammensatt av verbale, kvantitative og analytiske seksjoner. Det forventede GRE-gjennomsnittet for AMBA-programmet er 310 til 315 (maksimum poengsum er 340) for tester tatt etter 1. august 2011 og mellom 1300 og 1330 (maksimum poengsum er 1600) for tester tatt før 1. august 2011.

Anbefalingsbrev (2 påkrevd)

Anbefalingsbrev er nødvendig for opptaksgiveringen. Det er akseptabelt å ha enten faglige eller akademiske anbefalingsbrev; Vi oppfordrer imidlertid kandidater til å fremlegge nylige faglige referanser når det er mulig.

Vi oppfordrer anbefalere til å sende inn sine brev gjennom det elektroniske applikasjonssystemet. Søkeren er i stand til å sende en elektronisk forespørsel til den utpekte anbefalingen. Rekonstruktøren kan deretter fullføre gjennomgangen i nettbasert system eller laste opp et lagret dokument.

Engelsk ferdighetsprøve (TOEFL eller IELTS)

Internasjonale søkere som ikke har en grad fra en amerikansk institusjon, må også sende inn en gyldig (to år gammel eller færre) testresultat som viser sin kommando av det engelske språket. Søkeren kan gi en av følgende testalternativer:

  • Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL): TOEFL består av å høre, lese, snakke og skrive seksjoner. Minste poeng er 95 i iBT (Internett-basert test) format.

  • Internasjonalt engelsk språktestsystem (IELTS) : IELTS består av å høre, lese, snakke og skrive seksjoner. Minste poeng er 7,0 i akademisk format.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra University of South Carolina Darla Moore School of Business »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato