AIB MBA

Australian Institute of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

AIB MBA

Australian Institute of Business

ØSTERRIKAS STØRSTE ONLINE MBA

Vi lever i spennende tider. Uansett hvilken sektor du er i, innovasjon og teknologi har skapt en verden som synes å forandre hver dag. Med våre stadig travle liv har det blitt mer utfordrende å ha den mest moderne informasjon, kunnskap og erfaring for å komme videre og fortsette.

Derfor utviklet vi vår 100% digitale, fullt fleksible MBA, rettet spesielt mot arbeidende voksne. Programmet er fullt akkreditert i Australia og internasjonalt anerkjent, som et universitet MBA. Kurset oppdateres kontinuerlig for å møte dine behov, basert på en praktisk læringsmetode, og er bevist å levere ekte karriereutfall. Dette innebærer smarte studieløsninger, slik at du kan studere online hvor som helst, når som helst og bruke det du lærer fra det første emnet, og dermed hjelpe deg med å nå dine karrieremål tidligere.

Hvorfor velge AIB MB

AIB Agile MBA er Australias mest progressive MBA, spesielt utviklet for å jobbe voksne som er seriøse om å nå sine karrieremål.

 • 100% Digital kurs, inkludert online eksamener som du kan sitte hvor som helst i verden.
 • Fullstendig akkreditert kvalifikasjon i Australia, anerkjent over hele verden av akademikere og industri.
 • Større fleksibilitet for å passe studie i livet ditt.
 • Fremskynde studietilbud - fullfør MBA i så lite som 18 måneder
 • Praktiske læringsopplevelser som du kan implementere i din bedrift eller arbeidsplass.
 • Virkelige karrieremuligheter gjennom et globalt alumni-samfunn.
 • Rimelig utdanning som er svært tilgjengelig.

STØRRE FLEXIBILITET - STUDIERE NÅR ENSTENDIG

Flere startdatoer hvert år

Med fleksibilitet og bekvemmelighet med flere startdatoer hvert år, har det aldri vært enklere å passe inn i livet ditt! Nå kan du starte MBA når det passer deg - i tiden din, slik at du fullt ut kan forplikte deg.

Fullfør MBA med 3 kvalifikasjoner

Agile MBA ™ er strukturert i tre påfølgende trinn, Graduate Certificate in Management, Graduate Diploma in Management og MBA. Så, hvis livet kommer i veien for MBA-studiene, vil ditt harde arbeid ikke gå ukjent. Med forbehold om å oppfylle visse vilkår, kan du få en foreløpig forskerutdanning og deretter fortsette MBA-studiene når du er klar.

Enkelt emne blokk, med tidsavbrudd

Du fullfører hvert emne over syv ukers perioder, med vurderinger underveis. Hvert fag omfatter 1 uke å lade opp og reflektere, slik at du virkelig kan koble til og ta med det du har lært og forberedt på ditt neste emne.

Du vil også ha nytte av å kjenne forfallsdatoer to uker før du begynner hvert emne, slik at du kan forhåndsplanlegge studiene mer effektivt rundt familielivet, forpliktelsene eller forpliktelsene dine.

Student Learning Portal

Vår innovative Student Learning Portal er din "go-to" digitale ressurs for alt du trenger for å fullføre MBA-studiene.

Fra bittestort læringsmateriell, journalartikler, videoer og spørrekonkurranser til vårt omfattende nettbibliotek, studentstøtte og et engangsregister for alle dine dokumenter og skjemaer. Det er planleggere, tidsplaner, vurderingstips og lydbøker for å tilfredsstille din sult etter kunnskap.

Og for å sikre at du har best mulig nettstudieopplevelse, oppdaterer vi kontinuerlig portalen med våre nyeste innovasjoner.

I tillegg gir AIB Student Learning Portal:

 • Alle dine studiekrav på nettet - frihet og fleksibilitet til å studere hvor og når du vil
 • gratis medlemskap til Lynda.com
 • gratis abonnement på Microsoft Office 365
 • ett repository punkt for vurderinger og oppgaver
 • Enkel tilgang til studien, faglig og trivselstøtte.

Online eksamener

Alle våre eksamener leveres online med flere starttider å velge mellom. Så, du vil aldri løpe sent for en eksamen igjen. Du vil gjøre dem fra komforten i ditt hjem eller hvor som helst i verden.

Praktisk lærerfaring

Sett din MBA-kunnskap i praksis

For å gi deg den mest relevante læreropplevelsen, har vi en svært praktisk tilnærming til MBA-studien. Du får muligheten til å søke hva du har lært i virkelige forretningsscenarier, som kan omfatte din nåværende arbeidsplass eller bedrift.

Bransjepartnerskap og gjestelærere

Som praktisk handelshøyskole tror vi at å bringe teori til liv gjennom erfaringer i virkeligheten er avgjørende for våre elevernes utdanning og deres personlige karriereutvikling.

Våre industripartnere og industriens gjestelærere er unike personer fra fremtredende selskaper, som har det fremragende forretningsområdet og lederskapskvaliteter.

Omfanget og dybden av våre industripartnerskap er også omfattende. Spenner fra vellykkede, vellykkede organisasjoner og merker som Audi og LinkedIn gjennom til innovative forretningsgods og innflytelsesrike bransjeledere. Alle AIB studenter har stor nytte av den verdifulle kunnskapen og erfaringen de deler.

Som student får du eksklusiv tilgang til vår serie av gjesteforelesningsvideoer fra industrien, noe som gir deg muligheten til å fremme din læring gjennom virkelige forretningsopplevelser.

Emnetes bredde er omfattende, inkludert spesialiserte områder som ledelse, entreprenørskap, markedsføring og human resource management-og vi berører bare overflaten.

Du vil få en unik forståelse av hvordan MBA teorier og prinsipper blir brukt direkte på arbeidsplassen, og høre førstehånds om utfordringene og prestasjonene du kan forvente.

KURSSTRUKTUR OG FAKTA

Strukturert for din suksess

Starten av MBA vil legge grunnlaget for din kunnskap. Du vil begynne med syv kjernefag som dekker de viktigste områdene i virksomheten. Du har da mulighet til å spesialisere MBA eller velge 4 valgfag som er relevante for dine karrieremål.

MBA-spesialiseringer:

 • Entreprenørledelse
 • Finansiere
 • Human Resource Management
 • Markedsføringsledelse
 • Logistikk og Supply Chain Management

Ditt siste emne er et forskningsprosjekt som krever at du utnytter kunnskapen og ferdighetene du har oppnådd gjennom studiene, og bruker dem til et arbeidsplassbasert problem innenfor ditt fokusområde.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert July 8, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
18 - 36 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Kontakt skolen
Multiple start dates throughout the year, so you can start when it suits you.
Locations
Australia - Adelaide, South Australia
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Multiple start dates throughout the year, so you can start when it suits you.
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Australia - Adelaide, South Australia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Multiple start dates throughout the year, so you can start when it suits you.
Studieslutt Kontakt skolen