Executive MBA

IESE Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Executive MBA

IESE Business School

En intensiv reise med personlig og profesjonell fornyelse

Atten måneder, 300 tilfeller, tre internasjonale uker og 1500 timer med individuelle og samarbeidspartnere vil forlenge verdenssyn og forandre forandre måten du ser på lederskap.

VELG DIN KAMPUS

Executive MBA leveres i Barcelona, ​​Madrid og São Paulo og overføres over 18 måneder. Inndelt i fem kvartaler, inkluderer programmet internasjonale uker og intensive moduler som vil utvide horisonter og forme din faglige fremtid.

Executive MBA vil skarpere dine beslutningsprosesser og utstyre deg med de nødvendige ferdighetene til å lede i komplekse og skiftende miljøer.

Intensive uker

I det andre året av programmet, vil du kunne velge tre "intensive uke" -opplevelser. Alternativer inkluderer internasjonale turer i Shanghai, São Paulo og New York, Executive-Management Simulation Program (EXSIM) og områdespesifikke valgfrie uker. Disse krevende praktiske erfaringene gjør at du kan skreddersy din lærerfaring og sette teorien i praksis.

SIMULERING AV FORVALTNINGSSTYRING

En mulighet til å søke alt du har lært i løpet av det første året av Executive MBA.

VALGFAG

Valgfrie moduler gjør det mulig å forbedre kunnskapen om kjerneområdene i takt med dine faglige prioriteringer.

 • Nye grenser i finans
 • Nye trender i markedsføring
 • Innovasjon og sosialt entreprenørskap
 • Internett som en strategisk katalysator
 • Selskapsrett

Karrierehåndtering

Executive MBA vil gi karriere støtte gjennom hele programmet for å hjelpe deg med å styre din karriere, nå og i fremtiden. Karriereforvaltningen vil gi deg bedre forståelse av arbeidsmarkedets dynamikk, samt forberede deg til å forhandle lønnen din, bygge ditt faglige nettverk og plassere ditt personlige merke for å skille seg ut på et konkurransedyktig marked.

Livslange tilkoblinger

Som en IESE-kandidat, vil du bli med et pulserende globalt nettverk av over 45 000 fagfolk som bor og jobber i over 100 land. Uansett hvor i verden du er, finner du støtte og veiledning fra tidligere IESE-studenter.

 • Mer enn 45.000 alumni
 • 108 nasjonaliteter
 • 68 årlige e-konferanser
 • Mer enn 230 årlige kontinuitets sesjoner
 • 33 regionale kapitler

Du kan også delta i et bredt spekter av klubber som spores av kandidater fra IESE Executive MBA og Full-Time MBA-programmer.

Kvinner i virksomheten: fremtiden er kvinne

IESE har i mer enn 50 år hjulpet kvinner med å overlate sine karrierer og øke sitt lederskapspotensial. Kvinner deltakelse i Executive MBA-programmet har doblet til 30% på bare noen få år.

Programmet styrker kvinner og utruster dem med kompetanse og selvtillit de trenger for å lykkes.

SKOLARSYPER FOR KVINNER

IESE Business School tilbyr et stipendprogram for lovende Executive MBA studenter som kan gjøre en positiv og betydelig innvirkning på næringslivet og samfunnet.

Søkere bør være påvist ledere med en internasjonal karrierebane, solid akademisk rekord, entreprenørskapsinitiativ og evnen til å innovere.

Kvinner som er tatt opp til Executive MBA-programmet fra september 2017, er kvalifisert til å søke. Søknadene skal være mottatt innen 30. mai 2017.

IESE KVINNER I LEADERSHIP (I-WIL)

IESE spearheads ulike tiltak utformet for å fremme kvinner og oppfordre mangfold i global ledelse. IESE Women in Leadership (I-WIL) er en dynamisk plattform som gir kontinuerlig støtte til tidligere studenter og kvinnelige ledere gjennom en rekke aktiviteter, blant annet forelesninger, workshops og konferanser.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
18 måneder
Deltid
Price
Pris
69,200 EUR
Information
Deadline
Locations
Brasil - São Paulo, State of São Paulo
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Spania - Barcelona, Catalonia
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Spania - Madrid, Community of Madrid
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Price
Dette inkluderer undervisnings- og undervisningsmateriell, samt måltider når det er nødvendig for programformål. Reise og overnatting er ikke inkludert.