Read the Official Description

Du vil studere emner, inkludert internasjonal forretningsstrategi, internasjonal handel, markedsføring over landegrensene og internasjonal human resource management. En rekke internasjonale forretningsopplevelsesprosjekter er også innebygd i programmet, og du vil få muligheten til å få et globalt perspektiv med utenlandske studiealternativer.

Den internasjonale MBA vil utvikle dine strategiske og kritiske tenkning ferdigheter, forskning evne, og utvikle internasjonale ledelse ferdigheter, samt autonomi og ansvarlighet. Etter ferdigstillelse vil du være rustet til å forfølge en lederkarriere i organisasjoner som spenner fra avdelinger for utenrikspolitikk og internasjonal handel i regjeringer over hele verden, til multinasjonale bedrifter og konsulentselskaper.

Den internasjonale MBA tilbys i to fleksible formater, avhengig av dine faglige utviklingsbehov. Dette programmet er utformet for å gi deg et bredt spekter av internasjonale forretningsføringsferdigheter, men hvis interessene dine er justert mer til en bestemt bransje, kan du ønske å studere en av våre hovedstadsopplevelseskurs, inkludert økonomi, human resource management, markedsføring, forsyningskjede Ledelse og turisme og arrangementshåndtering.

Universitetet i Sør-Australia er en av landets fremste handelshøyskoler, rangert i topp 1 prosent over hele verden.

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Juli 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Juli 2019

Location
Application deadline
Sluttdato