Read the Official Description

MBA overhalt-fokusere på strategiske Bærekraft

I studere ledende bedrifter, tilbyr MBA-programmet cutting-edge utdanning

Universitetets fullstendig fornyet MBA-program er avhengig av hvor topp 21. århundre bedrifter er omforming strategisk bærekraft og de nye karrierer som vil resultere.

Studenter i HSU reviderte MBA-programmet vil analysere de strategiske bærekraft av ledende multinasjonale selskaper, ideelle organisasjoner og andre organisasjoner og hvordan de er innovative og skape nye markeder.

De vil også ta opp økonomisk, markedsføring, regnskap og strategiske administrative spørsmål, tar hensyn til selskapenes beste praksis.

HSU voksende School of Business, støttet opp av en $ 2,500,000 investering av givere og universitetet, har overhalt ett års MBA å lukke gapet mellom hva tradisjonelle handelshøyskoler undervise og hva selskapene er ute etter i sine fremtidige ansatte.

Entreprenørskap og kreativitet er i hjertet av den redesignede programmet, som vil bære en $ 1000 til $ 3000 stipend. Hver MBA kandidat vil også motta et internship / felterfaring verdsatt til rundt $ 2,000.

Fullt tverrfaglig, maskene med en rekke Humboldt State studieprogrammer, inkludert de naturlige, miljømessige og samfunnsfag den restrukturerte MBA. Denne integrerte tilnærmingen fremhever grad allsidighet. Jobbsøkere med lavere grader i disse disiplinene vil være i stand til å utvide sine karriereutsikter ved å legge til MBA funksjonelle virksomhet ferdigheter til sine kompetanseområder.

Integrering, for eksempel av en naturvitenskapelig lavere grad med en MBA gir masterkandidater til å bygge flere ferdigheter som er vanskelig å outsource og av varig karriere verdi.

Den nye MBA er designet med innebygd fleksibilitet. Det kan være ferdig i ett år, kurs vil bli tilbudt i kveld, og ingen tidligere arbeidserfaring vil være nødvendig.

MBA praksisplasser og tjeneste læring vil bli rettet til bærekraft erfaringer, gi elevene praktiske ferdigheter som bygger på kunnskap opparbeidet i klasserommet.

Studentene skal utvikle sine egne elektroniske porteføljer som de forhånd gjennom sine kurs. Alle prosjektoppgaver vil bli inkludert i porteføljene, som fører til en hjørnestein forskningsprosjekt og internship / felterfaring.

Den redesignede grad bygger på det akademiske omdømme HSU School of Business; sine studenter gjennomsnittlig i topp 25 prosent av de som ble uteksaminert fra amerikanske handelshøyskoler som har deltatt i nasjonale kartleggingsprøver.

Rankings

 • Humboldt State University (HSU) er en anerkjent leder i bærekraft og naturressursforvaltning. The Princeton Review kåret Humboldt State University en "Best of the West" og "Green" college.
 • HSU rangerer # 46 i US News and World Report Best Colleges i Regionale universiteter. HSU er 8. ut av alle California State Universities.

Akkreditering

 • MBA-programmet er akkreditert av Western Association of skoler og høyskoler (WASC).
 • MBA-programmet er akkreditert av International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE).

Strategisk Sustainability: Går videre enn den tradisjonelle MBA

 • Bærekraft har blitt en "buzz" ord med myndigheter, næringsliv og enkeltpersoner fokusert på styring avgjørende menneskelige, finans- og fysiske ressurser.
 • HSU MBA forbereder kandidatene til å takle bærekraftspørsmål i deres nåværende og fremtidig sysselsetting.
 • Studentene lærer strategier for organisasjoner forpliktet til langsiktig økonomisk, miljømessig og sosial bærekraft.
 • Studentene lærer hvordan å være innovative og ansvarlige bedriftsledere i en verden hvor ledelsen og bærekraft av alle ressurser blir avgjørende.
MBA Program Raske fakta:
Studenter kan fullføre programmet i ett år dersom de har sin lavere grad i Business.  
<ul><li> Hvis elevene har sin lavere grad i noe annet enn forretninger, kan de fullf&oslash;re alle forutsetninger i ett semester f&oslash;r programmet starter.</li>

Programmet starter hver høst semester (august)

Ingen tidligere arbeidserfaring er n&oslash;dvendig. 
<strong> Stipend st&oslash;tte for alle innr&oslash;mmet studenter ($ 1000 til $ 3000). </strong> 
Studentene fullf&oslash;re en 10 ukers betalt internship i sommer. 
Studentene gjennomf&oslash;re et omfattende prosjekt med hjelp av et fakultet r&aring;dgiver. 
Elevene bygge en elektronisk portef&oslash;lje av arbeidet for &aring; hjelpe til med jobbs&oslash;king. 
Vi tilpasse programmet basert p&aring; mengden av tidligere business utdanning. 
Ligger i trygg, vennlig, Arcata, California.
Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
16,350 USD
$ 16 350
Deadline
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato